CA ES EN
Lectura dramatitzada

La nostra parcel·la

de Lara Díez
Data
14/11/2017
Horari

A les 19h

Espai
Sala d'assaig
Preu
3€ (Personatges de la Beckett gratuït)

L i M apareixen en una mena de sorral sense saber ben bé com ni perquè. No tenen ni la més remota idea d’on són, on van ni què passarà amb elles, i decideixen omplir la sorra i el temps buit per no embogir. Estructuren aquell petit espai com si es tractés del món que tots coneixem i, a poc a poc, tot sembla calmar-se. Fins que de sobte es produeix un trencament. El món construït s’enderroca i tot torna a esdevenir buit.

L i M tornaran a crear, tornaran a destruir i ballaran aquesta dansa d’omplir i buidar fins a la fi dels seus dies.

L’autora 

Lara Díez Quintanilla és actriu, psicòloga i autora. Completa la seva formació fent d’oient extern al Postgrau de Guió de Minoria Absoluta a la Blanquerna i amb Sergi Belbel (2016), fent el seu curs per a actors i dramaturgs a la Sala Beckett i formant part del laboratori Peripècies, que la Sala Beckett acull des de la temporada 2016-2017.

L’any 2009 va fundar la companyia Retret Teatre amb la qual té, actualment, dos espectacles en gira, dels quals és coautora, codirectora i actriu.

L’any 2014 funda la companyia La Volcànica, juntament amb Bernat Llaberia, amb la qual ha escrit, dirigit i interpretat diverses produccions teatrals actualment en gira. Ha obtingut el Premi Festival Píndoles dos anys consecutius, el 2016 i 2017.

Va ser directora i adaptadora teatral de les produccions del Grup de Teatre d’Alfarràs entre els anys 2009 i 2015.

Dramatúrgia i direcció: Lara Díez
Intèrprets: Míriam Monlleó i Bàrbara Roig
Tècnic: Xavi Gardés

Una producció de La Volcànica

Et pot interessar
Lectura dramatitzada
Chureca
d'Irene Tarrés
21/11/2017
Lectura dramatitzada
Éssers
de Carsten Ahrenholz
27/11/2017
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar