Xerrada

La prestatgeria de la Beckett

Trobada amb Sixto Paz a la Biblioteca Manuel Arranz
Companyia
Sixto Paz
Data
14/02/2017
Horari

A les 19h

Preu
Activitat gratuïta

Les Biblioteques del Poblenou han obert una nova secció: La prestatgeria de la Beckett. Un espai de trobada entre els seus usuaris i els equips artístics de la nova Sala Beckett.

El tercer volum de la prestatgeria està dedicat a Dybbuk, espectacle de Sixto Paz. Avui dia, gràcies a internet, no resulta difícil obtenir informació general sobre la vida i obra d’un autor com Romain Gary. Per contra, aquesta xerrada pretén ser un recorregut íntim i personal d’en Jan Vilanova, autor de l’obra, sobre els aspectes de la biografia i l’obra de l’escriptor francès que més l’han fascinat. En especial, els darrers anys de la seva vida, on va orquestrar un dels majors fraus literaris de tots els temps: Gary va convèncer el seu nebot per personificar l’escriptor Émile Ajar. En realitat, Ajar no va existir mai. Només era un pseudònim que Gary emprava per demostrar al món com se’n reia de la màscara que li havien imposat.

Al costat de Vilanova, Pau Roca, company inseparable d’aquesta aventura teatral que és Dybbuk, i director de la mateixa, anirà interrogant a l’autor i aportant dades sobre el procés de creació de l’obra.

D’aquesta manera, a més d’apropar-nos a la figura de Romain Gary, coneixerem les interioritats del procés d’escriptura d’aquesta obra teatral.

Activitat en col·laboració amb:

Amb Jan Vilanova (autor) i Pau Roca (actor i director)

Et pot interessar
Xerrada
Suplanta una identitat a canvi de l’entrada!
Juga amb Sixto Paz i et tornem els diners de 'Dybbuk'
Del 09/02/2017 al 12/03/2017
Xerrada
Sixto Paz parla sobre ‘Dybbuk’
Trobada amb la companyia a la llibreria francesa Jaimes
21/02/2017
Espectacle
Dybbuk
de Jan Vilanova Claudín
Del 09/02/2017 al 12/03/2017