Taula rodona

La prestatgeria de la Beckett

Col·loqui amb Josep Maria Miró
Data
31/01/2018
Horari

Després de la funció d’Olvidémonos de ser turistas 

Espai
Sala de baix
Preu
Activitat inclosa amb el preu de l'entrada

Tres clubs de lectura del Poblenou (el de la Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz, el de la Biblioteca Xavier Benguerel i el de la Llibreria No Llegiu) proposen un col·loqui postfunció després d’Olvidémonos de ser turistas. 

Els lectors hauran pogut gaudir del text a casa seva, imaginar-se la posada en escena, i veure-la a posteriori a la Sala Beckett. En acabar, el dramaturg Josep Maria Miró i Xavi Vidal, de la llibreria Nollegiu, comentaran l’espectacle amb els lectors.

Què has de fer per formar-ne part?

Compra la teva entrada a Olvidémonos de ser turistas pel dia 31 de gener. La pots adquirir al millor preu possible fins al 14 de gener.  Si compres l’entrada més tard, pots comprar-la amb el descompte “Clubs de lectura del Poblenou”.

Imprimeix-la i porta-la a la Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz, la Biblioteca Xavier Benguerel, la Llibreria No Llegiu o a la Sala Beckett. Allà et facilitaran el text de l’obra perquè el llegeixis a casa.

El dia 31 vine a la funció amb el text llegit i gaudeix de l’espectacle. A l’acabar, podras compartir les teves opinions amb l’autor, Josep Maria Miró, i la resta de lectors!

Condueix Xavi Vidal, de la llibreria Nollegiu
Amb Josep Maria Miró, autor de l’espectacle

Et pot interessar
Olvidémonos de ser turistas
de Josep Maria Miró
Del 24/01/2018 al 25/02/2018
Nerium Park
de Josep Maria Miró
Del 01/02/2018 al 25/02/2018
Escriure teatre, avui
Curs d’iniciació a l’escriptura dramàtica
Del 09/01/2018 al 27/02/2018
Teatre i vida
Conversa entre Xavier Albertí i Josep M. Miró
08/02/2018