caes
Lectura dramatitzada

Nandi

de Toni-Lluís Reyes
Nova dramatúrgia balear
Data
09/11/2018
Horari

A les 20:30h

Durada
1h
Espai
Aula 1
Preu
3€ | Personatges de la Beckett gratuït

Sinopsi

En plena crisi de parella, en Marçal i na Isona decideixen anar a viure a una masia a la muntanya, lluny de la gran ciutat. Poc temps després, un dia que torna de la feina, na Isona es troba assegut al sofà en Nandi, un immigrant sense papers que en Marçal ha decidit aixoplugar a casa. Comença, aleshores, una batalla delirant entre en Marçal i la Isona per veure què han de fer-ne, d’aquest noi negre. I a poc a poc, sense que cap dels dos realment se n’adoni, en Nandi entrarà a formar part de la seva relació.

Nandi va obtenir el Premi Ciutat de Manacor de Teatre 2017.

L’autor

Toni-Lluís Reyes
(Manacor, 1985)

Llicenciat en Filologia catalana i en Art dramàtic. Ha actuat en nombroses obres de teatre i sèries de televisió (L’Anell d’IB3, La Riera de TV3, Hotel Bellavista d’IB3). Ha escrit Ulls clucs (2010, segon premi Pare Colom), Rolegame (2010, premi Nous Creadors), Trencaclosques d’una parella (2011, premi Vila de Gràcia), Allende vs. Khrusxof (2010, segon premi Llorenç Moyà), La llosa (2012, premi Llorenç Moyà, publicada per editorial Rema2), Neu fosa (2012, segon premi Pare Colom, premi de la Xarxa Alcover i publicada per Lleonard Muntaner), (Ei)xalar (2013, premi Llorenç Moyà), Bicicletes ancorades (2013, premi Bambolina), Edimburg (2014, estrenada al Teatre Principal de Palma), Guium (2015, Premi Micalet i Premi de Producció del Teatre Principal de Palma) i Nandi (Premi Ciutat de Manacor Jaume Vidal Alcover 2017). És també el responsable del guió de la sèrie Amor de cans (IB3).

Amb el suport de:

Autor: Toni-Lluís Reyes
Direcció: Llàtzer Garcia

Amb Enka Alonso, Xavier Frau i Guillem Roman

 

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar