Mostra

No tot és el que sembla

Mostra del projecte creat per alumnes de 2n de batxillerat de l’assignatura d’Arts Escèniques de l’Escola Pia Nostra Senyora
Data
19/04/2021
Horari

A les 19h

Espai
Sala d'assaig

No tot és el que sembla és el resultat final del treball de creació d’un grup d’alumnes de segon de batxillerat de l’Escola Pia Nostra Senyora, realitzat al llarg de tot el curs dins del marc de l’assignatura d’Arts Escèniques. Una obra de teatre escrita, escenificada i interpretada per noies i nois de 17 i 18 anys.

Sinopsi

1982, als afores de Barcelona. La Luci, la Sara i la Gigi són tres adolescents de disset anys que viuen en un internat, del qual desitgen escapar-se cada nit. La Luci coneix un noi, el Joan, amb qui comença a tenir una relació i que l’acaba convidant a una festa de màscares que ell mateix ha organitzat. Les tres amigues, la Luci, la Sara i la Gigi, uniran forces per escapar-se de l’internat i així poder assistir a la festa de màscares.

L’Escola Pia i la Sala Beckett

El curs 2016-17, l’Escola Pia de Nostra Senyora va iniciar una aliança amb la Sala Beckett amb la voluntat de crear un projecte on els alumnes, des d’un bon principi, tinguin l’oportunitat de moure’s en un entorn creatiu professional. Això els permet (dins de les matèries d’Iniciació al teatre i d’Arts escèniques) de participar en una iniciativa teatral que acabarà sent representada dins dels espais del mateix teatre. Al mateix temps, els alumnes poden gaudir de l’assessorament en el seu projecte de professionals de les arts escèniques lligats a la Sala Beckett (tant del camp de la interpretació, com de la direcció o la dramatúrgia), de l’assistència a assaigs de muntatges programats pel teatre o d’un tracte preferent en les activitats programades per la mateixa institució.

Autoria: Maria GascónPepe Insa
Direcció: Laia Rodríguez

Repartiment:
Luci: Laia Rodríguez
Gigi: Georgina Sans
Sara: Júlia Mascort
Joan: Enzo Oliver
Vanessa: Mireia Monjardin
Alejandro: Pepe Insa
Aldara: Maria Gascón
Lola: Alba Gómez
Raquel: Paula Ruf
Pey: Edu Conde
Pau: Víctor Casanovas

Escenografia: Víctor Casanovas i Paula Ruf
Il·luminació: Alba Gómez i Aina Piccarolo
Vestuari: Mireia Monjardin i Georgina Sans
Espai sonor: Enzo Oliver i Júlia Mascort
Ajudantia de direcció: Júlia Mascort