caes
Mostra

No respiris

Agnés Mateus i Quim Tarrida EN RESiDÈNCiA a l’Institut Quatre Cantons
Data
21/06/2019
Horari

A les 18h

Espai
Sala de dalt
Preu
Entrada gratuïta

Durant el curs 2018-2019, els creadors Agnés Mateus i Quim Tarrida han treballat amb un grup d’alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Quatre Cantons el procés de creació d’un espectacle. Ara presentem el resultat d’aquest procés, que duu per títol No respiris.

Unes paraules sobre No respiris

Visc moltes hores dins un mòbil. Em preparo per la guerra ballant amb el Fortnite. El meu cul és una bona tarja de presentació. Necessito els altres encara per caminar. Anem de dos en dos a tot arreu perquè així tot és mes senzill. Nois i noies en universos molt diferents que, agrupats com un banc de sardines, ens convertim en un sol animal. No veig els meus pares durant 8 hores al dia. Demano permís per parlar i per anar al lavabo. Formo part d’un grup que jo no he escollit i tinc amics i amigues que no he triat. Em llevo cada dia a les 7h. Memoritzo dades que potser no recordaré mai més. Descobreixo el significat d’obligació, deures, responsabilitat, càstig, puntuació, recompensa, superioritat i suspens. M’ensenyen que perdre és un fracàs i que guanyar és el més important.

I jo, només tinc ganes de cridar. – Agnés Mateus i Quim Tarrida

Una creació d’Agnés Mateus i Quim Tarrida amb alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Quatre Cantons

Dramatúrgia i direcció: Agnés Mateus i Quim Tarrida

Intèrprets: Joan Alberola, Dunia Benaouda, Irene Chito, Ona Demestre, Maya Denny del Cid, Yousara El Asry, Alba Garcia, Sarah Hassan, Adrià Marimon, Joan Josep Mateo, Alessandro Miele, Joel Munné, Maria Pou, Carme-Suze Pratdesaba, Gerard Sancho, Sofia Sandberg, Olalla Sanjosé, Aleix Sierra i Mireia Soler

Professora: Charo Tomàs

Obra realitzada en el marc de la 10a edició de Creadors EN RESIDÈNCIA als Instituts de Barcelona, un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu. La residència d’Agnés Mateus i Quim Tarrida a l’Institut Quatre Cantons és coordinada per la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia.

Et pot interessar
Mostra
Aprendre dels millors
Lectura dramatitzada d'escenes sorgides del curs d’Esteve Soler
20/06/2018
Lectura dramatitzada
Si mai has baixat
de Xavi Buxeda i Marcet
23/05/2019
Lectura dramatitzada
M’hauríeu de pagar
de Jordi Prat i Coll
28/05/2019
Mostra
Actes de resistència
Pau Miró EN RESiDÈNCiA a l’Institut Moisès Broggi
30/05/2019
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar