CA ES EN
Lectura dramatitzada

Oblidar l’escena per tornar a l’escena

Lectura de textos sorgits del taller impartit per Ricard Gázquez
Data
15/01/2018
Horari

A les 19h

Durada
1h
Espai
Sala de dalt
Preu
3€ (Personatges de la Beckett gratuït)

L’objectiu del taller era escriure un text de nova creació a partir d’una sèrie de premisses. Una de les consignes de treball consistia en imaginar fets plausibles, coses que podrien passar en breu al nostre món, per ficcionar-les en clau teatral. Per tant, les observacions i la recerca s’inspiraven en fenòmens de l’actualitat. Us presentem, doncs, algunes d’aquestes escenes: situacions d’un món distòpic, com una mena de “postals” des d’un futur més o menys proper.
Cadascun dels autors ha seleccionat i dirigit els textos que sentireu avui, com a exercici complementari per prendre contacte amb l’escena i amb l’espectador.

Ordre dels textos i repartiment:

1. Freqüència: 20Hz
Autor i director: Ramon Micó
Intèrprets: Adrià Ardila, Rita Marieges, Ramon Micó i Mar Solà

En un futur proper, o en un present llunyà (depèn de com es miri), un individu corrent descobreix la manera de llegir les sinapsis del pensament humà. Les implicacions morals, en un principi, li impedeixen desenvolupar-ho, però ja se sap que els diners ho poden tot. Què pot passar si una tecnologia com aquesta cau en males mans? Què més dóna que et llegeixin el pensament? De què has de tenir por si no tens res a amagar?

2. Tetes operades, somnis de samurai i altres anècdotes
Autora i directora: Vera Giró
Intèrprets: Paula Jornet Fargas, Bittor Fernández Bendranas, Júlia Rodón Gómez i Miquel Segovia Garrell

Suposem que tot va bé. Suposem que tot gira al nostre voltant com sempre. I de cop, alguna cosa se’n va a la merda. Així, sense previ avís.
Fragments d’una imprudent, fugaç i un xic gamberra tragicomèdia del segle XXI.

3. En la foscor (When the dark comes)
Autor i director: Jordi Martí Deulofeu
Intèrprets: Alejandro Bordanove Tubio, Susanna Bosch Barbosa, Guillem Gispert Bronsoms i Eloi Sánchez Palau

Els llums funcionen intermitentment. Vénen i van. Com flaixos. Alguns records troben en la foscor el lloc ideal per reaparèixer. Com flaixos. Els fantasmes d’un passat tèrbol semblen tornar. Mentrestant, la ciutat a les fosques ens depara un desenllaç negre. Com la vida mateixa.

Et pot interessar
Mostra
Priestley. Trilogia del Temps
Laboratori Peripècies
13/01/2018
Lectura dramatitzada
Qui-ets
de Màrius Serra
29/01/2018
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar