CA ES
Club de lectura

Comentari del text ‘Ofici de tenebres’, de Joan Rusiñol

Club de lectura 'Al peu de la lletra'
Data
13/12/2017
Horari

A les 19h

Preu
Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett

Aquesta temporada, proposem als Personatges de la Beckett una nova activitat: el club de lectura Al peu de la lletra. Volem abordar el vessant literari d’alguns dels textos dramàtics que rebem, estudiem o treballem a la Beckett i compartir-ne la lectura i l’anàlisi amb tots els que hi estigueu interessats. El primer text serà Ofici de tenebres, de Joan Rusiñol.

Sinopsi

Un home surt de la presó i només té un desig: demanar perdó a la seva família. Però el retorn a casa de qui ha matat persones innocents reobre cicatrius que semblaven tancades i fa saltar pels aires les costures de la felicitat. La compassió xoca amb la por. L’idealisme amb la supervivència. En una ciutat europea, durant poques hores, els personatges s’hauran de preguntar si es pot estimar un terrorista. O és un revolucionari? Qui sap on comença i acaba la veritat?

Joan Rusiñol (Tona, 1979). Periodista. Ha treballat a Catalunya Ràdio i a l’Ara, entre d’altres mitjans de comunicació. Ha viscut a Madrid, Brussel·les i Bilbao. Va començar els estudis de direcció i dramatúrgia a l’Institut del Teatre de Barcelona i va formar part de l’Aula de Teatre de la UAB. Té dos textos teatrals publicats: Mum-Li (Bolero), i ADN.

Al peu de la lletra. Club de lectura

Com funciona?
Si tens el carnet de Personatge de la Beckett, cada tres mesos, amb el permís previ de l’autor o autora, et farem arribar un text contemporani inèdit per tal que el llegeixis a casa. Un mes després, et convocarem a una trobada amb el director de la Beckett, Toni Casares, per tal de comentar-lo amb ell i aportar la teva opinió. T’ha agradat? T’ha emocionat? Hi ha alguna part que grinyola? Queda clar el perfil dels personatges? Té un bon final?…

Com m’hi puc apuntar?
Rebràs un correu electrònic en què et direm quin és el primer text i et demanarem si el vols llegir. Si t’apuntes a la proposta, te’l farem arribar. La primera trobada serà el dimecres 13 de desembre, a les 19h. Reserva’t la data!

Com em puc fer Personatge de la Beckett? 
Fes click a aquest enllaç!

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar