caesen

Open Day & Night, 12h non stop al Poblenou

Data
17/10/2020
Horari

Funcions de Suite TOC núm 5 a les 18h i 21h

Primeres funcions d’El combat del segle

El 17 d’octubre se celebra una nova edició de l’Open Day & Night, 12h non stop de Poblenou Urban District. Un esdeveniment en què l’art i la creativitat seran l’objectiu principal i on la comunitat creativa de Poblenou ofereix diverses propostes culturals. La Sala Beckett s’adhereix a la jornada amb la funció de Suite TOC núm 6 i oferint un preu especial per a les primeres funcions d’El combat del segle.

Open Day & Night, 12h non stop al Poblenou

Enguany donada l’excepcional situació en què es troba el sector de la cultura i l’entreteniment, els habituals esdeveniments ‘Poblenou Open Day’ i ‘Poblenou Open Night’ es fusionen el proper dissabte 17 de octubre de 11.00h a 23.00h, per celebrar el re-batejat com ‘Poblenou Open Day & Night 12h non stop’.

Aquesta nova realitat, amb una reorganització ajustada als requeriments sanitaris i de seguretat, permet adoptar un format d’esdeveniment híbrid, en el que hi haurà d’una banda, una programació d’activitats en directe dins de les habituals portes obertes dels diferents espais associats i, de l’altra, tallers, xerrades i intervencions artístiques organitzades per Poblenou Urban District, que succeïran en directe però també seran retransmeses en streaming.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar