caesen
Jornada

Open Day

Poblenou Urban District
Data
06/05/2017
Horari

Assaig obert de Peripècies: 18h

Funció Argentinamiento: 20h

El 6 de maig se celebra una nova edició de l’Open Day de Poblenou Urban District. Un esdeveniment en què l’art i la creativitat seran l’objectiu principal i on la comunitat creativa de Poblenou ofereix diverses propostes culturals. A la Sala Beckett, es podrà gaudir d’un assaig obert del Laboratori Peripècies, dirigit per Sergi Belbel, a les 18h. A més, aquell dia hi haurà un preu especial per l’espectacle Argentinamiento (20h). Només cal accedir a la compra d’entrades, escollir el dissabte 6 de maig i afegir entrades a 10€ a la cistella!

Aprofita l’Open Day per a conèixer el nostre nou restaurant ‘El menjador de la Beckett’, que estarà obert de 10h del matí a 1h de la matinada.

L’Open Day al Poblenou

Galeries d’art, centres de creació, estudis d’artistes, productores audiovisuals, espais gastronòmics, botigues i hotels se sumen a aquesta proposta de Poblenou Urban District oferint una programació d’activitats i promocions especials organitzades únicament per aquesta ocasió.

A més del que es podrà veure en els diferents espais durant l’Open Day, Poblenou Urban District organitzará un conjunt d’esdeveniments com són l’Urban District Art Festival, el Markerspaces Circuit i, d’altra banda, també tindrà lloc el Independent Festival Barcelona Coffee, organitzat per membres de Poblenou Urban District.

L’Open Day es realitza gràcies a la participació activa de la comunitat creativa associada a Poblenou Urban District.

Et pot interessar
Espectacle
Argentinamiento
de J. D. Wallovits
Del 27/04/2017 al 14/05/2017
Mostra
Fantasmes (Històries de Pau i Justícia)
Laboratori Peripècies
Del 28/05/2017 al 29/05/2017
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar