caes
Club de lectura

‘Al peu de la lletra’
Juny 2020

Club de lectura de 'Saturnal' de Lluïsa Cunillé
Data
10/06/2020
Horari

A les 18h

Espai
Activitat online
Preu
Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett

De nou, proposem als Personatges de la Beckett un comentari d’un text teatral. Al club de lectura ‘Al peu de la lletra’ volem abordar el vessant literari d’alguns dels textos dramàtics que rebem, estudiem o treballem a la Beckett i compartir-ne la lectura i l’anàlisi amb tots els que hi estigueu interessats. La propera sessió serà el 10 de juny i, per primera vegada, serà on-line. Comentarem Saturnal, un nou text inèdit de Lluïsa Cunillé.

Al peu de la lletra. Club de lectura

Com funciona? 
Si tens el carnet de Personatge de la Beckett, cada tres mesos, amb el permís previ de l’autor o autora, et farem arribar un text contemporani inèdit perquè el llegeixis a casa. Un mes després, et convocarem a una trobada amb el director de la Beckett, Toni Casares, per comentar-lo amb ell i aportar la teva opinió. T’ha agradat? T’ha emocionat? Hi ha alguna part que grinyola? Queda clar el perfil dels personatges? Té un bon final?…

Com m’hi puc apuntar? 
Rebràs un correu electrònic en què et direm quin és el text i et demanarem si el vols llegir. Si t’apuntes a la proposta, te’l farem arribar.

Com em puc fer Personatge de la Beckett? 
Fes click en aquest enllaç.

Aquesta activitat forma part de la celebració dels 4 anys de la Beckett al Poblenou

Et pot interessar
Xerrada
Converses de la Beckett
Marc Angelet i Cristina Clemente
04/06/2020
Jornada
4t any de la Beckett al Poblenou!
Gràcies per ser-hi!
Del 09/06/2020 al 12/06/2020
Xerrada
Converses de la Beckett.
Sergi Belbel i Roc Esquius
09/06/2020
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar