ca
Club de lectura

‘Al peu de la lletra’ Novembre 2020

Club de lectura de 'Descripció d’un paisatge' de Josep Maria Benet i Jornet
Data
25/11/2020
Horari

A les 18h

Espai
Aula 3
Preu
Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett

De nou, proposem als Personatges de la Beckett un comentari d’un text teatral. Al club de lectura ‘Al peu de la lletra’ volem abordar el vessant literari d’alguns dels textos dramàtics que rebem, estudiem o treballem a la Beckett i compartir-ne la lectura i l’anàlisi amb tots els que hi estigueu interessats. La propera sessió serà el 25 de novembre.

Per primera vegada al Club de Lectura de la Beckett, us proposem la lectura d’un text d’un autor que ja és mort. Es tracta de l’obra de Josep Maria Benet i Jornet, Descripció d’un paisatge. És un text poc conegut d’ell, però ens ve de gust i ens interessa escoltar les vostres opinions i comentaris, com sempre sense cap altra intenció, al menys per ara, que no sigui aquesta, la de poder compartir entre tots la lectura d’un text i el que ens desperta.

Com sabeu, Benet i Jornet era patró honorífic de la Fundació Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia i, de fet, va ser amb una obra seva que vam inaugurar la seu de Poblenou.

La seva mort recent, que va entristir-nos tant a nosaltres i al conjunt de la professió teatral del país, especialment als dramaturgs i dramaturgues que sempre se n’han sentit hereus, ens va fer revisar algunes de les seves obres. I ara tenim ganes de compartir amb vosaltres aquesta lectura.

Esperem que sigui del vostre interès.

Al peu de la lletra. Club de lectura

Com funciona? 
Si tens el carnet de Personatge de la Beckett, cada tres mesos, et farem arribar un text contemporani perquè el llegeixis a casa. Un mes després, et convocarem a una trobada amb el director de la Beckett, Toni Casares, per comentar-lo amb ell i aportar la teva opinió. T’ha agradat? T’ha emocionat? Hi ha alguna part que grinyola? Queda clar el perfil dels personatges? Té un bon final?…

Com m’hi puc apuntar? 
Rebràs un correu electrònic en què et direm quin és el text i et demanarem si el vols llegir. Si t’apuntes a la proposta, te’l farem arribar.

Com em puc fer Personatge de la Beckett? 
Fes click en aquest enllaç.

Et pot interessar
Assaig obert
Assaig obert d’‘Avinguda Nacional’
Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett
03/11/2020
Espectacle
Avinguda Nacional – Nov 2020
de Jaroslav Rudiš
Del 24/11/2020 al 29/11/2020
Espectacle
Els ocells
de La Calòrica a partir de l'obra d'Aristòfanes
Del 01/12/2020 al 10/01/2021
Espectacle
Karaoke Elusia
d'Oriol Puig
Del 09/12/2020 al 03/01/2021
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar