caes
Club de lectura

‘Al peu de la lletra’
Juliol 2021

Club de lectura de 'Derecho a pataleta' de Berta Prieto i Lola Rosales
Data
01/07/2021
Horari

A les 18h

Espai
Aula 1
Preu
Activitat exclusiva per a Personatges de la Beckett

Després de la sessió dedicada al text de Roger Torns, per als propers Clubs de lectura, proposem als Personatges de la Beckett el comentari dels altres quatre textos teatrals resultants dels Ajuts a la creació per a la temporada 2020-21, obres de Víctor Borràs, Pablo Rosal, Salvador S. Sánchez i Berta Prieto i Lola Rosales. Al club de lectura ‘Al peu de la lletra’ volem abordar el vessant literari d’alguns dels textos dramàtics que rebem, estudiem o treballem a la Beckett i compartir-ne la lectura i l’anàlisi amb tots els que hi estigueu interessats. En aquesta sessió, que tindrà lloc el proper 1 de juliol a les 18h, parlarem sobre Derecho a pataleta, de Berta Prieto i Lola Rosales.

Sinopsi

És l’estiu de 2020 i Les Espies de Veritat han rebut la missió més important de la seva carrera. Les coses han canviat: els ocellets ja no riuen, les flors ja no fan olor de primavera i el lloguer és massa car. Elles faran tot el possible per salvar el món, però el món no es vol salvar.

Mentrestant, la Lola i la Berta han decidit que el millor que poden fer és comprar una piscina de plàstic massa gran i posar-la en algun lloc on no la poden posar. Han decidit triar la seva propia aventura: estirar-se a la piscina i beure mojitos.

Han preferit que siguin Les Espies de Veritat les que facin la feina bruta. Que lluitin contra els dolents, que es barallin amb en Jerry i que ho rebentin tot. Que salvin elles el món, que és el que els toca.

I que després, quan se n’adonin que ja no hi ha res a fer, facin el que els doni la gana.

Al peu de la lletra. Club de lectura

Com funciona? 
Si tens el carnet de Personatge de la Beckett, en diverses ocasions durant la temporada i amb el permís previ de l’autor o autora, et farem arribar un text contemporani inèdit perquè el llegeixis a casa. Un mes després, et convocarem a una trobada amb el director de la Beckett, Toni Casares, per comentar-lo amb ell i aportar la teva opinió. T’ha agradat? T’ha emocionat? Hi ha alguna part que grinyola? Queda clar el perfil dels personatges? Té un bon final?…

Com m’hi puc apuntar? 
Rebràs un correu electrònic en què et direm quin és el text i et demanarem si el vols llegir. Si t’apuntes a la proposta, te’l farem arribar.

Com em puc fer Personatge de la Beckett? 
Fes click en aquest enllaç.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar