Club de lectura

‘Al peu de la lletra’
Juny 2021

Club de lectura d''Asesinato de un fotógrafo' de Pablo Rosal
Data
10/06/2021
Horari

A les 18h

Espai
Aula 3
Preu
Activitat exclusiva per a Personatges de la Beckett

Després de la sessió dedicada al text de Roger Torns, per als propers Clubs de lectura, proposem als Personatges de la Beckett el comentari dels altres quatre textos teatrals resultants dels Ajuts a la creació per a la temporada 2020-21, obres de Víctor Borràs, Pablo Rosal, Salvador S. Sánchez i Berta Prieto i Lola Rosales. Al club de lectura ‘Al peu de la lletra’ volem abordar el vessant literari d’alguns dels textos dramàtics que rebem, estudiem o treballem a la Beckett i compartir-ne la lectura i l’anàlisi amb tots els que hi estigueu interessats. En aquesta sessió, que tindrà lloc el proper 10 de juny a les 18h, parlarem sobre Asesinato de un fotógrafode Pablo Rosal.

Sinopsi

Un fotògraf de prestigi però en hores baixes organitza la que ha de ser una exposició molt polèmica on es reveleran secrets de tota la seva carrera. Degut al seu tarannà provocador s’ha guanyat molt enemics al llarg de la seva carrera. Per totes aquestes raons tem per la seva vida. I, efectivament, abans de ser assassinat envia un sobre a un detectiu perquè investigui la seva més que probable mort. Mitjançant unes més que evidents proves a l’escena del crim, el detectiu Julio Romero investigarà els sospitosos que envolten el cas i al fotògraf fins a descobrir la realitat que s’amaga a sota de tot.

Al peu de la lletra. Club de lectura

Com funciona? 
Si tens el carnet de Personatge de la Beckett, en diverses ocasions durant la temporada i amb el permís previ de l’autor o autora, et farem arribar un text contemporani inèdit perquè el llegeixis a casa. Un mes després, et convocarem a una trobada amb el director de la Beckett, Toni Casares, per comentar-lo amb ell i aportar la teva opinió. T’ha agradat? T’ha emocionat? Hi ha alguna part que grinyola? Queda clar el perfil dels personatges? Té un bon final?…

Com m’hi puc apuntar? 
Rebràs un correu electrònic en què et direm quin és el text i et demanarem si el vols llegir. Si t’apuntes a la proposta, te’l farem arribar.

Com em puc fer Personatge de la Beckett? 
Fes click en aquest enllaç.