caesen
Lectura

Piròmans

de Josep T. París
Data
25/09/2019
Horari

A les 19h

Espai
Sala de dalt
Preu
3€ | Personatges de la Beckett gratuït

Els piròmans són aquelles persones obsessionades en provocar incendis però també aquelles que són propenses a observar-los amb ulls ardents. Diuen que tots portem un piròman dins. I tu, quin tipus de piròman creus que ets? Dels que observen o dels que cremen? Piròmans ens mostra un mosaic de naturaleses humanes ferides o feridores que viuen en un espai rural que sempre està a punt d’incendiar-se.

Sinopsi

L’Àngel és un jove que no sap com enfrontar-se a la seva nova condició de tetraplègic i passa el seu dia a dia tancat a casa mirant sèries al portàtil. El jove manté intacte el seu desig sexual però amb les mans atrofiades no es pot fer ni una trista palla. L’única persona que el pot ajudar és la seva mare, que es desviu pel seu nen.
L’Anna i el Francesc es volen casar i formar una família fins que un dia descobreixen que pateixen una greu malaltia i els seus somnis comencen a trontollar.
A Can Campdepadrós tenen un secret: la seva filla és una piròmana. 20 anys després han decidit explicar-ho a La Marató sobre malalties mentals de la televisió pública del seu país.
Ells són els piròmans.

Premi Ciutat de Manacor de Teatre, 2019

Autoria i direcció: Josep T. París

Intèrprets: Júlia Barceló, Marc Rius i Cristina Vidal

Et pot interessar
Una gossa en un descampat
de Clàudia Cedó
Del 19/09/2019 al 13/10/2019
Memento mori o la celebración de la muerte
Una conferència autoficcional de Sergio Blanco
Del 02/10/2019 al 04/10/2019
No m’oblideu mai
d'Elies Barberà, Llàtzer Garcia i Marta Montiel a partir de testimonis reals
Del 10/10/2019 al 20/10/2019
Lectura dramatitzada
Tripalium
de Lucas Ubach
16/10/2019
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar