caes
Lectura

Piròmans

de Josep T. París
Data
25/09/2019
Horari

A les 19h

Espai
Sala de dalt
Preu
3€ | Personatges de la Beckett gratuït

Els piròmans són aquelles persones obsessionades en provocar incendis però també aquelles que són propenses a observar-los amb ulls ardents. Diuen que tots portem un piròman dins. I tu, quin tipus de piròman creus que ets? Dels que observen o dels que cremen? Piròmans ens mostra un mosaic de naturaleses humanes ferides o feridores que viuen en un espai rural que sempre està a punt d’incendiar-se.

Sinopsi

L’Àngel és un jove que no sap com enfrontar-se a la seva nova condició de tetraplègic i passa el seu dia a dia tancat a casa mirant sèries al portàtil. El jove manté intacte el seu desig sexual però amb les mans atrofiades no es pot fer ni una trista palla. L’única persona que el pot ajudar és la seva mare, que es desviu pel seu nen.
L’Anna i el Francesc es volen casar i formar una família fins que un dia descobreixen que pateixen una greu malaltia i els seus somnis comencen a trontollar.
A Can Campdepadrós tenen un secret: la seva filla és una piròmana. 20 anys després han decidit explicar-ho a La Marató sobre malalties mentals de la televisió pública del seu país.
Ells són els piròmans.


Josep T. París 

Josep T. París és llicenciat en comunicació audiovisual i en dret. Ha treballat com a periodista a programes de TV3, el 33 i IB3 i des de fa sis anys explora l’ecosistema cultural de Barcelona al programa Àrtic de Betevé. El 2018 va dirigir el documental Menors lluny de casa Per al programa 30 minuts de TV3. S’ha format com a guionista i dramaturg al Taller de Guionistes, l’Ateneu Barcelonès i la Sala Beckett. La seva primera obra de teatre, Piròmans, ha guanyat el Premi Ciutat de Manacor 2019.

Autoria i direcció: Josep T. París

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar