caes
Mostra

Plou a Venècia

Mostra del projecte creat per alumnes de 1r de batxillerat de l’assignatura d’Arts Escèniques de l’Escola Pia Nostra Senyora
Data
17/05/2021
Espai
Sala de dalt

Plou a Venècia és el resultat final del treball de creació d’un grup d’alumnes de primer de batxillerat de l’Escola Pia Nostra Senyora, realitzat al llarg de tot el curs dins del marc de l’assignatura d’Arts Escèniques. Una obra de teatre escrita, escenificada i interpretada per noies i nois de 16 i 17 anys.

Sinopsi

Un grup d’estudiants de batxillerat de Barcelona, de la mateixa assignatura d’italià, es troben de viatge a Venècia, en plena època de carnaval. Allà, la Judit, l’alumna rara del grup, comença a tenir somnis premonitoris: cada somni que té s’acaba fent realitat. Algunes de les seves companyes li fan cas i al·lucinen amb el seu “poder”, però d’altres se’n riuen o la tracten directament de boja. En un d’aquests somnis, la Judit hi veu quelcom que la posa en alerta i que fa que vulgui avisar la resta de companys i companyes per intentar evitar el que sembla ser una catàstrofe.

L’Escola Pia i la Sala Beckett

El curs 2016-17, l’Escola Pia de Nostra Senyora va iniciar una aliança amb la Sala Beckett amb la voluntat de crear un projecte on els alumnes, des d’un bon principi, tinguin l’oportunitat de moure’s en un entorn creatiu professional. Això els permet (dins de les matèries d’Iniciació al teatre i d’Arts escèniques) de participar en una iniciativa teatral que acabarà sent representada dins dels espais del mateix teatre. Al mateix temps, els alumnes poden gaudir de l’assessorament en el seu projecte de professionals de les arts escèniques lligats a la Sala Beckett (tant del camp de la interpretació, com de la direcció o la dramatúrgia), de l’assistència a assaigs de muntatges programats pel teatre o d’un tracte preferent en les activitats programades per la mateixa institució.

Direcció: Ana Comes, Tomás Cabrera i Gerard Puigvert
Dramatúrgia: Anna Gavaldà, Emma Clapés i Júlia Tarinas

Repartiment
Judit: Emma Clapés
Joana: Júlia Clua
Roc: Gerard Puigvert
Jèssica: Marina Valls
Martina: Iris Navarro
Maria: Sara Codina
Nina: Martina Monedero
Clara: Anna Gavaldà
Ària: Ariadna Garin
Èlia: Júlia Tarinas 

Escenografia: Ariadna Garin, Sara Codina i Júlia Clua
Il·luminació i so: Iris Navarro i Emma Clapés
Vestuari: Marina Valls i Martina Monedero

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar