caes
Presentació

Presentació de la novel·la ‘El circuito escalera’, de Javier Daulte

amb Sergi Belbel, Pilar Álvarez (Directora Literària d’Alfaguara) i l'autor
Data
06/11/2018
Horari

A les 19h

Espai
Sala d'assaig
Preu
Gratuït

El dramaturg i director argentí Javier Daulte s’estrena com a novel·lista amb El circuito escalera, una novel·la amb gran èxit de crítica i públic a Argentina. Ara ve a fer-ne la presentació a la Sala Beckett, on comptarà amb la complicitat de Sergi Belbel. També hi participarà Pilar Álvarez, Directora Literària d’Alfaguara, i els actors Clara Segura, Jordi Rico i David Vert, que llegiran fragments de la novel·la.

A El circuito escalera, en Walter, un director exitós de teatre i televisió d’uns quaranta anys, pateix una crisi vital. Divorciat de la Marina —amb la qual va tenir en Martín, el seu fill adolescent— i actualment aparellat amb la Cristina, intenta seguir vivint com ho ha fet sempre, però sense poder calmar una angoixa creixent.

Com en una dansa ben orquestrada, se succeiran embarassos i parts, obres de teatre i sèries de televisió, separacions i retrobaments. I en Martín, partícip de certs episodis de violència no aclarits mai, decideix viatjar fins el Brasil per trobar-se a si mateix.

Retrat lúcid i hiperrealista d’uns éssers que podrien representar la família actual, El circuito escalera és també una novel·la sobre la vida de l’artista que, per moments, s’ho qüestiona tot i ja no sap si la creació és engany o si l’enganyat és ell mateix.

Amb Sergi Belbel, Pilar Álvarez (Directora Literària d’Alfaguara) i l’autor.

Lectura a càrrec de Clara Segura, Jordi Rico i David Vert.

Et pot interessar
Lectura dramatitzada Terrors de la ciutat
Des del desert
d'Albert Vilalta
08/11/2018
Lectura dramatitzada
La revolució de les coses petites
de Jaume Miró
Nova dramatúrgia balear
09/11/2018
Aquest amor que no és u
Recital de Blanca Llum Vidal
13/11/2018
Espectacle
Una lluita constant
de La Ruta 40 i Carlota Subirós
Del 14/11/2018 al 08/12/2018
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar