Projecte ‘Emoció i representació’

Col·laboració amb l'INS Moisès Broggi
Dates
Del 09/01/2017 al 27/04/2017

La Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia participa per tercer any consecutiu en el projecte artístic que l’Institut Moisès Broggi de Sant Martí desenvolupa amb els alumnes de segon d’ESO. Aquesta col·laboració servirà per continuar amb la tasca d’acostar els adolescents al teatre, a través del concepte de ‘teatre jove’ tal com s’entén a països com Alemanya o França.

A l’Institut Moisès Broggi es dediquen dos dies a la setmana al treball per projectes, amb l’art contemporani com a eix transversal. D’aquesta manera s’intenta fomentar en l’alumnat l’aprenentatge interdisciplinar i significatiu, tot potenciant aspectes com la creativitat, l’expressió a partir de vivències pròpies, l’educació emocional o el treball cooperatiu. En concret, el projecte de segon d’ESO gira al voltant del binomi ‘Emoció i representació’ i es concreta en tres grups de treball, al voltant del cinema, la música i el teatre, respectivament.

En aquest context, la Sala Beckett estableix una col·laboració amb el grup de teatre, que comença un procés de treball sobre el teatre jove, el qual es tradueix en la formació d’una companyia de teatre jove a l’institut que haurà de realitzar tasques de dramatització i anàlisi de peces de teatre jove del nostre país, així com d’acostament eminentment pràctic al món de la dramatúrgia. L’objectiu del procés és construir una peça de teatre jove que representi emocions en un marc urbà.

Et pot interessar
Projecte ‘Treball Globalitzat a partir de Proposta Externa’
Col·laboració amb l'INS Quatre Cantons
Del 09/01/2017 al 10/02/2017
Espectacle
Els malnascuts
de Pablo Macho Otero
Del 16/06/2014 al 21/06/2014