caesen
Mostra

Que calli el campanar!

Peça escènica de l’Obrador de Filosofia sobre les Identitats Col·lectives
Dates
Del 29/11/2018 al 30/11/2018
Horari

A les 19h

Durada
1h
Espai
Sala d'assaig
Preu
5€ | Personatges de la Beckett 3€

Que calli el campanar! és la posada en escena resultant de la feina feta per l’Obrador de filosofia durant la passada temporada al voltant del debat sobre les identitats col·lectives i el seu vincle amb les identitats individuals. Una realitat que ens envolta i sovint se’ns mostra molt complexa, a voltes contradictòria i promotora de grans polèmiques, que sovint ens porta a etiquetar i simplificar les complexitats socials.

Sinopsi

Els habitants d’un “simpàtic” poblet de muntanya s’embranquen en una acalorada discussió sobre la possibilitat de fer emmudir –d’una vegada per sempre– el campanar de l’església. Aquest serà el pretext perquè cada vilatà faci aflorar la seva complexitat identitària, on la seva singularitat anirà perdent força davant la uniformitat de la identitat col·lectiva de la qual vol formar part. Tradició, dogma, manipulació, progrés, democràcia… aquests són alguns dels ingredients que remouran la consciència dels habitants, fent que  passions i raons es mostrin sense embuts.

Com ens afecten aquests conflictes sobre les identitats quan som a dins i en som part? Com ens afecta quan som fora i en som observadors? Hi podem restar indiferents?

Treball col·lectiu creat i interpretat pels components de l’Obrador de Filosofia: Úrsula San Cristóbal, Bea Vilaseca, Andreu Rifé, Miquel Jordà, Albert Reverendo i Jordi Alsina.

Amb la participació de María José Lesmes i Angel Roldán.

En acabar la representació, hi haurà un col·loqui amb els membres de l’Obrador de Filosofia.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar