Mostra

Rubik

La Calòrica EN RESIDÈNCIA a l’Institut Barri Besòs
Data
24/05/2017
Horari

A les 19h

Espai
Sala de dalt
Preu
Activitat gratuïta

Durant el curs 2016-2017, la companyia La Calòrica ha treballat amb un grup d’alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Barri Besòs el procés de creació d’un espectacle. Ara presentem el resultat d’aquest procés, que duu per títol Rubik.

Rubik parla de l’èxit. I l’èxit té moltes cares. Com el trencaclosques que els nostres protagonistes han de solucionar per convertir-se en els nous campions estatals de cub de rubik. Un cub tan complex com les personalitats i les motivacions de la Bea, l’Aylen, en Marco i en Leo, els herois d’aquesta història.

La Calòrica porta uns quants espectacles preguntant-se sobre el triomf, la insatisfacció i la frustració vital. Sempre amb una mirada molt generacional. I arran de la participació al projecte En Residència, el grup va pensar que seria interessant crear un espectacle sobre aquests mateixos conceptes a partir de la visió d’uns adolescents.

Una creació de La Calòrica amb alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Barri Besòs

Amb els estudiants Sinem Asenova, Amine Boukhalfa, Alba Carrillo, Jose Cortés, Cristal Cortorreal, Eva de Esteban, Laura Fernández, Daniel García, Gerard García, Maxim Gizdar, Raúl Hernández, Kamaldeep Kaur, Gisela López i Andrey Saakyan, i els professors Conxita Jiménez i Jordi Sánchez

Direcció: Israel Solà

Intèrprets: Sinem Asenova, Amine Boukhalfa, Alba Carrillo, Jose Cortés, Cristal Cortorreal, Eva de Esteban, Laura Fernández, Daniel García, Gerard García, Maxim Gizdar, Xavi Francés, Raúl Hernández, Kamaldeep Kaur, Esther López, Gisela López, Marc Rius i Andrey Saakyan

Amb la col·laboració de Conxita Jiménez, Albert Pascual, Jordi Sánchez i Joan Yago

Obra realitzada en el marc de la 8a edició de Creadors EN RESIDÈNCIA als Instituts de Barcelona, un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu. La residència de La Calòrica a l’Institut Barri Besós és coordinada per la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia.