caes
Mostra

La Sala Beckett proposa ‘Wasted’ a la presó Model

Traductor
Direcció
Companyia
Íntims Produccions
Data
25/04/2017
Horari

A les 10:30h

La Sala Beckett ha propiciat que l’espectacle Wasted, d’Íntims Produccions, es pugui veure a la presó Model el proper 25 d’abril, en el marc de la setmana cultural de Sant Jordi. La companyia farà una funció a les 10:30h, i posteriorment tindrà lloc un col·loqui en què el públic podrà compartir amb els actors i el director les seves impressions. Aquesta serà la última Setmana cultural amb els últims presos de la Model, que tancarà a finals de maig.

Wasted, una obra de Kate Tempest dirigida per Iván Morales, es va poder veure del 17 de febrer al 12 de març a la Sala Beckett. És la primera obra de l’autora, dramaturga, poetessa i MC britànica. Íntims Produccions ha estat la primera companyia en portar aquest text a escena fora del Regne Unit. El grup ha centrat el seu treball en el cos i la força interpretativa dels tres personatges, de manera que presenten un espai escènic despullat, versàtil i carregat d’una vigorosa càrrega poètica. A més, els interludis corals entre escena i escena parteixen d’una proposta molt pròxima al rap i a l’spoken word.

Autoria: Kate Tempest
Traducció: Martí Sales
Adaptació: Iván Morales i Íntims Produccions
Direcció: Iván Morales

Repartiment: Oriol Esquerda, Sandra Pujol i Xavier Teixidó

Moviment: Pablo Molinero i David Climent (Los Corderos)
Assessorament vocal: Pau Llonch
Espai escènic: Marc Salicrú
Espai Sonor: Ilia Mayer
Il·luminació: Miki Arbizu
Ajudant de direcció: Rafa Rodríguez
Fotografia i vídeo: Moledro House
Disseny Gràfic: Iolanda Monsó
Comunicació: Isaac Baró
Producció executiva: Marc Cartanyà

Una producció d’Íntims Produccions amb coproducció de FiraTàrrega, Diputació de Lleida i Generalitat de Catalunya (OSIC)

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar