Xerrada

Senderos narrativos hacia ‘Esperando a Godot’. Beckett novelista

amb Lourdes Carriedo
Data
20/11/2019
Horari

A les 18:30h

Espai
Aula 3
Preu
3€ | Personatges de la Beckett gratuït

 

Consulta totes les xerrades del Cicle de xerrades sobre l’obra de Samuel Beckett

Diversos relats breus i novel·les precedeixen l’eclosió de Beckett el 1953. La conferència abordarà els camins narratius que Beckett recorre en anglès i francès, abans de trobar el seu exitós camí com a dramaturg. Rebran especial atenció Mercier Camier, prefiguració d’Esperant a Godot sota la fórmula de novel·la dialogada, i les novel·les de la seva gran trilogia – MolloyMalone mor i L’innomenable -, on es descomponen els paràmetres narratius tradicionals.

Lourdes Carriedo

És professora de la Facultat de Filologia de la Universitat Complutense de Madrid i desenvolupa la seva docència i investigació en literatura d’expressió francesa (segles XX-XXI). Ha publicat nombrosos treballs sobre Samuel Beckett a les editorials Síntesis, Castalia, La Discreta, Liceus i en diferents editorials universitàries.

Aquesta xerrada forma part del Cicle de xerrades sobre l’obra de Samuel Beckett, cinc sessions dins el cicle Samuel Beckett en què diferents especialistes de l’obra de l’autor oferiran unes mirades personals i intransferibles de les diverses vessants en què Beckett va desenvolupar el seu univers creatiu.

Et pot interessar
Esperant Godot
de Samuel Beckett. Traducció: Josep Pedrals
Del 27/11/2019 al 04/01/2020
Beckett’s ladies: Passos, Bressol, No jo, Anar i tornar
de Samuel Beckett
Del 12/12/2019 al 04/01/2020