Mostra

Sobrevivir a eso

Mostra del curs de teatre per a nois i noies d’entre 13 i 16 anys
Data
14/06/2022
Horari

A les 18:30h

Espai
Aula 3
Preu
Activitat gratuïta

Sinopsi

L’adolescència és una època complicada: revolució hormonal, inestabilitat emocional… I una etapa de definició i reafirmació de la personalitat. Durant aquesta etapa s’experimenten un gran nombre de canvis, tant físics com psicològics, i això sovint provoca confusió en l’individu i en la manera com s’ha de comportar. A tot això, cal afegir, la convivència en un espai hostil i desesperant: l’institut. Un lloc on l’adolescent ha de viure barrejat amb altres individus tan desorientats i revolucionats com ell. Però no patiu. Ha arribat la solució definitiva: un manual per afrontar la vida en aquest espai, que té les seves particulars normes i secrets. Una guia de supervivència imprescindible pensada especialment per a aquells dies que semblen un infern que no s’acaba mai.

L’espectacle està inspirat molt lliurement en l’obra High School for Dummies de l’autor canadenc Bradley Hayward, i és el resultat d’un procés de creació i dramatúrgia col·lectiva en què han participat totes i tots els integrants d’aquesta jove companyia.

Una creació de Companyia La Pili i Alberto Díaz

Amb: Amanda Sainz Calzado, Anna Grande Abilleira, Carla Barenys Hernandez, Eva Vila Pérez, Martí Vilà Moreno, Martina Sánchez, Mauro Martínez Kliczkowski, Natàlia González Herranz, Noa Gabriel García, Sofía Gisbert Salminen, Uma Ambros Boschan i Uma Gorfinkel Spagnuolo