CA ES

Taller literari:
‘Joves, estereotips i radicalització’

Un mar de paraules
Data
18/10/2017
Horari

De 10h a 14h

Activitat tancada al públic

15 joves escriptors procedents de diversos països de la regió euromediterrània es trobaran a la Sala Beckett per parlar de la seva escriptura i les seves motivacions a l’hora de crear en un entorn que sovint els imposa una sèrie d’estereotips.

Aquests joves són els finalistes de la 10a edició del concurs literari internacional Un mar de paraules, dedicat enguany al tema ‘Joves, estereotips i radicalització’. Els relats guanyadors tracten diverses realitats que mostren les dificultats del diàleg intercultural i com el llenguatge literari por ser una eina per acostar postures i conèixer l’altre. Les xarxes socials i les noves tecnologies, que en principi afavoreixen la comunicació i obren portes al coneixement d’entorns diferents al nostre, també poden esdevenir un instrument d’odi.

El taller literari ‘Joves, estereotips i radicalització’ vol ser un espai on els joves escriptors puguin debatre i intercanviar les seves experiències literàries i vitals.

Activitat tancada al públic

Organitzat per l’Institut Europeu de la Mediterrània

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar