caes

“Ens agrada el teatre perquè no ens agrada el món”

Una conversa sobre el confinament teatral i les seves sortides
Data
13/05/2020
Horari

A les 18h

Espai
Activitat on-line

Activitat exclusiva per als Personatges de la Beckett i l’Associació d’amics de La Perla 29

La Sala Beckett i la Perla 29 tenim ganes de compartir i fer conjuntament un primer retrobament on line amb les nostres respectives associacions d’amics: L’Associació d’amics de La Perla i els Personatges de la Beckett.

Per fer-ho, us proposem una conversa entre Oriol Broggi i Toni Casares amb la conducció de l’escriptora i periodista cultural Gemma Ruiz.

En la conversa, els directors artístics parlaran de com veuen i viuen el moment actual, amb la complicada crisi que vivim com a societat, i sobre les conseqüències que se’n deriven pel que fa al teatre, les arts en viu i la cultura en general.

El punt d’incertesa professional, social i cultural que vivim ha d’influir en les formes de la teatralitat, tal com les coneixem? Com serà, a partir d’ara fer teatre i anar al teatre?

Quin paper tindran els espectadors? Com serà la nostra relació amb la ficció? Què hi haurà de ritual, encara, en els espais teatrals? Quina funció social té, tindrà o ha de tenir el teatre en el món contemporani, després de o durant tot això? És pensable un nou món, diferent del de fa dos mesos? En quina direcció? Què vol dir “nova normalitat”?

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar