Trobada entre autors i programadors internacionals

Fabulamundi
Dates
Del 09/10/2017 al 10/10/2017
Espai
Sala d'assaig

Els propers 9 i 10 d’octubre tindrà lloc a Barcelona una trobada entre els programadors dels 10 països participants en el projecte Fabulamundi i els autors catalans que la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia ha seleccionat per prendre-hi part. La trobada és una de les que es faran a cada país participant per propiciar el coneixement entre autors nacionals i programadors estrangers.

Fabulamundi. Playwriting Europe és un projecte de cooperació entre teatres, festivals i organitzacions que té com a objectiu principal promoure la dramatúrgia europea i donar suport al treball dels dramaturgs, mitjançant la circulació d’obres, la implementació de residències artístiques i la producció d’espectacles o representacions basades en els textos traduïts.

Per a aquesta edició, que duu per títol Beyond Borders? i que s’estendrà fins el 2020, la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia posa a l’abast dels altres socis del projecte obres de 10 autors catalans amb el tema genèric de la “frontera” com a element comú: Marc Artigau, Carles Batlle, Clàudia Cedó, Guillem Clua, Ferran Joanmiquel, Josep Maria Miró, Esteve Soler, Victoria Szpunberg, Helena Tornero i Joan Yago.

Més informació a www.fabulamundi.eu

 

Et pot interessar
Xarxa Fabulamundi 2017-2020
Playwriting Europe
Del 01/09/2017 al 30/11/2020