caes
Trobada

I Trobada dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC

Llenguatges que fan realitat: Llengua i sexisme
Data
21/05/2019
Horari

A les 18h

Espai
Sala de baix
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia

Inscripcions aquí

Quin paper juga el llenguatge en la creació, reproducció i transformació de la realitat? És tan important com ens diuen les diferents teories que s’agrupen en l’anomenat “gir lingüístic”? En definitiva, és certa l’expressió de Wittgenstein que els límits del llenguatge són els límits del nostre món? Els Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC, en col·laboració amb la Sala Beckett, us proposem participar en aquesta reflexió en què diferents llenguatges com l’acadèmic, l’artístic i el polític conflueixen i es confronten per mostrar-nos com les paraules fan i desfan, i com les paraules ens fan i ens desfan. Enguany, hi tractarem el vincle entre llengua i sexisme.
La presentació de treballs finals, la lectura dramatitzada d’un text i un diàleg amb experts vertebren la trobada que farà possible que els diferents estaments dels Estudis compartim una activitat acadèmica i informal alhora.

Organitza: Universitat Oberta de Catalunya

Et pot interessar
Lectura dramatitzada
Aprendre dels millors
Lectura dramatitzada d'escenes sorgides del curs d’Esteve Soler impartit la temporada 2015-2016
17/01/2017
Lectura dramatitzada
Si mai has baixat
de Xavi Buxeda i Marcet
23/05/2019
Lectura dramatitzada
M’hauríeu de pagar
de Jordi Prat i Coll
28/05/2019
Mostra
Por
Mostra del Laboratori Peripècies
Del 02/06/2019 al 09/06/2019
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar