caes
Mostra

Tusitala

Llàtzer Garcia EN RESiDÈNCiA a l’Institut L’Alzina
Data
01/06/2021
Horari

A les 18h

Espai
Sala de dalt
Preu
Activitat gratuïta

Durant el curs 2020-2021, el dramaturg i director Llàtzer Garcia ha treballat amb un grup d’alumnes de 3r d’ESO de l’Institut L’Alzina el procés de creació d’un espectacle. Ara presentem el resultat d’aquest procés, que duu per títol Tusitala.

Unes paraules sobre Tusitala

‘Tusitala’ vol dir El narrador d’històries i és el nom que els habitants de l’illa de Samoa van posar a Robert Louis Stevenson. I això és el que han fet aquest any els alumnes de l’Institut Alzina: han explicat històries, les viscudes o les somiades. Històries que expliquen les seves preocupacions, la seva experiència i el seu futur. I junts hem parlat de les ficcions, del seu poder salvador, especialment en moments difícils com els que hem passat i estem passant. I sempre ha aparegut el desig d’aventura, el desig de fugida, el desig de conèixer nous mons reals o irreals, el desig d’una illa… com Stevenson va desitjar una illa per trobar la pau que cercava. O potser era un tresor? Llàtzer Garcia

Una creació de Llàtzer Garcia amb alumnes de 3r d’ESO de l’Institut L’Alzina

Dramatúrgia i direcció: Llàtzer Garcia
Amb la col·laboració de: Maria Casellas

Intèrprets: Keila Azuaga, Paula Ballesteros, Uriel Bretau, Elena Carreras, Nerea Colorado, Nicole Cuesta, Claudia García, Artur García, Nerea Garriga, Eliza Khachatryan, Víctor León, Guillem López, Alba Oliva, Robert Pozas, Sergi Rios, Jana Rovira, Lluís Sans, José Luis Santana, Ona Solanich, Oriol Sotil i Valeria Vásquez

Professors: Sergi Martí i Isaac Arenas

Obra realitzada en el marc de la 12a edició de Creadors EN RESiDÈNCiA als Instituts de Barcelona, un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu. La residència de Llàtzer Garcia a l’Institut L’Alzina és coordinada per la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia.

Et pot interessar
Lectura dramatitzada #jotambé
Quan ens haguem torturat prou
de Martin Crimp
19/05/2021
Lectura dramatitzada #jotambé
Vertedero
de Raúl Quirós
11/05/2021
Lectura dramatitzada #jotambé
El sensespai
de Lara Díez Quintanilla
25/05/2021
Espectacle
El combate del siglo
de Denise Duncan
Del 27/05/2021 al 13/06/2021
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar