caes
Mostra

Una carta demolidora

Mostra del projecte creat per alumnes de 2n de batxillerat de l’assignatura d’Arts Escèniques de l’Escola Pia Nostra Senyora
Data
20/04/2021
Horari

A les 19h

Espai
Sala d'assaig

Una carta demolidora és el resultat final del treball de creació d’un grup d’alumnes de segon de batxillerat de l’Escola Pia Nostra Senyora, realitzat al llarg de tot el curs dins del marc de l’assignatura d’Arts Escèniques. Una obra de teatre escrita, escenificada i interpretada per noies i nois de 17 i 18 anys.

Sinopsi

Barcelona, 2018. La Flora, una noia de 20 anys, té un gos anomenat Buffy que està molt malalt i que cal operar. Per recaptar els diners que costa l’operació, la Flora i els seus companys de l’antic teatre de barri on treballa fan un espectacle teatral. El problema arriba quan una empresa constructora pretén enderrocar el teatre perquè en vol requalificar els terrenys. La Flora, acompanyada dels diferents artistes que freqüenten el teatre, lluitarà per evitar-ho.

L’Escola Pia i la Sala Beckett

El curs 2016-17, l’Escola Pia de Nostra Senyora va iniciar una aliança amb la Sala Beckett amb la voluntat de crear un projecte on els alumnes, des d’un bon principi, tinguin l’oportunitat de moure’s en un entorn creatiu professional. Això els permet (dins de les matèries d’Iniciació al teatre i d’Arts escèniques) de participar en una iniciativa teatral que acabarà sent representada dins dels espais del mateix teatre. Al mateix temps, els alumnes poden gaudir de l’assessorament en el seu projecte de professionals de les arts escèniques lligats a la Sala Beckett (tant del camp de la interpretació, com de la direcció o la dramatúrgia), de l’assistència a assaigs de muntatges programats pel teatre o d’un tracte preferent en les activitats programades per la mateixa institució.

Autoria: Jordi Campano, Òscar López i Sergio Ramírez
Direcció: Sandra RamírezClàudia Rodríguez

Repartiment:
Flora: Alba Mayo
Margot: Noa Navas
Albert: Jordi Campano
Olívia: Valeria Puerto
Marc: Joan Vigil
Lia: Clàudia Rodríguez
Ona: Aina Ros
Marions: Marta Sanmiquel
Angie: Sandra Ramírez
Eneko: Sergio Ramírez
Valentí: Òscar López
Julia: Berta Martín
Antonio: Albert Guiñón
Jèssica: Carla Belmonte
Jenny: Laia Casas
Sam: Laia Samà
Dani: Laura Linares

Escenografia: Laia Casas, Alba Mayo i Marta Sanmiquel
Il·luminació: Laura Linares i Joan Vigil
Vestuari: Carla BelmonteBerta Martín, Valeria Puerto i Laia Samà
Espai sonor: Albert Guiñón Aina Ros
Ajudantia de direcció: Noa Navas

 

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar