Mostra

Utopia

Mostra del projecte creat per alumnes de 2n de batxillerat de l’assignatura d’Arts Escèniques de l’Escola Pia Nostra Senyora
Data
28/03/2023
Horari

A les 18h

Treball de final de curs d’una optativa de 2n de Batxillerat dels alumnes de l’Escola Pia Nostra Senyora, en la qual el grup ha creat una obra pensada, escrita, muntada i feta per ells.

Sinopsi

En una societat distòpica, un grup de joves es troben tancats en una institució que els educa, els controla i regula totes les seves relacions, fins i tot les sexuals. Medea i Antígona són dues noies que no volen viure segons els dictats de la institució que les subjuga i encara menys quan s’apropa el dia en què hauran d’enfrontar-se per primera vegada a l’acte sexual que la institució els obliga a consumar, amb la intenció que es quedin embarassades, quan compleixen 17 anys.

L’Escola Pia i la Sala Beckett

El curs 2016-17, l’Escola Pia de Nostra Senyora va iniciar una aliança amb la Sala Beckett amb la voluntat de crear un projecte on els alumnes, des d’un bon principi, tinguin l’oportunitat de moure’s en un entorn creatiu professional. Això els permet (dins de les matèries d’Iniciació al teatre i d’Arts escèniques) de participar en una iniciativa teatral que acabarà sent representada dins dels espais del mateix teatre. Al mateix temps, els alumnes poden gaudir de l’assessorament en el seu projecte de professionals de les arts escèniques lligats a la Sala Beckett (tant del camp de la interpretació, com de la direcció o la dramatúrgia), de l’assistència a assaigs de muntatges programats pel teatre o d’un tracte preferent en les activitats programades per la mateixa institució.

Dramatúrgia: Mariona Luque, Helena Martín i Laia Martínez
Direcció: Judith Gómez, Mariona Luque, Angel Geanta i Ada Almirall

Repartiment: Ada Almirall, Juls Berot, Queralt Canadell, Angel Geanta, Judith Gómez, Oriol Grogués, Emma Guilera, Mariona Luque, Helena Martín, Laia Martínez, India Murtra, Marina Solsona i Davinia Zavaglia

Espai escènic: Mariona Luque, Oriol Grogués i Juls Berot
Disseny de personatges: Marina Solsona, India Murtra i Emma Guilera
Il·luminació: Oriol Grogués i Queralt Canadell 
Espai sonor: Helena Martín, Davinia Zavaglia i Juls Berot
Producció: Martí Gallén