caesen
Xerrada

La veu que diu viu

amb Josep Pedrals
Data
15/11/2019
Horari

A les 18:30h

Espai
Aula 3
Preu
3€ | Personatges de la Beckett gratuït

Consulta totes les xerrades del Cicle de xerrades sobre l’obra de Samuel Beckett

“L’escriptura no és sobre alguna cosa, sinó alguna cosa en si mateixa”, va escriure Beckett, i amb aquest impuls va fer de la poesia el motor essencial de tota la seva creació. La substància del mot (una barreja de so i sentit) fa de fonament d’una visió del món oberta i contradictòria, amable i duríssima, culturalista i vibrant. Llegim-ho!

Josep Pedrals

Es dedica a la poesia escrivint llibres d’investigació del gènere i els seus propis poemaris, entre moltes altres coses. També ha fet la dramatúrgia de diferents espectacles teatrals. Enguany ha fet la traducció de Tot esperant Godot pel muntatge que es podrà veure a la Sala Beckett.

Aquesta xerrada forma part del Cicle de xerrades sobre l’obra de Samuel Beckett, cinc sessions dins el cicle Samuel Beckett en què diferents especialistes de l’obra de l’autor oferiran unes mirades personals i intransferibles de les diverses vessants en què Beckett va desenvolupar el seu univers creatiu.

Et pot interessar
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar