caes

Anunciats els guanyadors de les beques Montserrat Roig i les beques Carme Montoriol 2020

dimecres 11 març 2020

24 creadors i creadores literaris seleccionats en la 4a edició de la convocatòria de les beques Montserrat Roig i en la 2a convocatòria de les beques Carme Montoriol, concedides per l’Institut de Cultura de Barcelona, dins el marc del programa Barcelona Ciutat de la Literatura UNESCO.

Els autors i autores becats per les beques Montserrat Rogi d’enquany, que treballaran en un dels espais singulars de la ciutat, són Eva Comas, Gabi Martínez, Héctor Jiménez, Laura Rosich, Mª Àngels Cabré, Maximiliano Rodríguez, Olalla Castro, Ricard Ruiz, Sergi Pons, Marta Marín-Dòmine, Rubén Martín, Cynthia Burgueño, Elm Puig, Devi de Marco, Xavier Margenat, Lara Serodio, Ginés Cutillas, Florencia del Campo, Ferran Riera i Mariana Orantes.

Pel que fa a la segona edición de les beques Carme Montoriol, uns ajuts que donen suport de manera específica als dramaturgs i dramaturgues amb una dotació total de 12.000€, s’han concedit 4 beques: Jordi Casado, Eugènia Manzanares, Sílvia Navarro i Jan Vilanova.

La Sala Beckett acollirà durant la temporada 2020-21 la dramaturga Sílvia Navarro.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar