Anunciats els guanyadors de les beques Montserrat Roig i les beques Carme Montoriol

Dijous 21 març 2019

24 creadors i creadores literaris han estat seleccionats en la 3a edició de la convocatòria de les beques Montserrat Roig i en la 1a convocatòria de les beques Carme Montoriol, concedides per l’Institut de Cultura de Barcelona, dins el marc del programa Barcelona Ciutat de la Literatura UNESCO.

Els autors i autores becats en aquesta ocasió, que treballaran en un dels espais singulars de la ciutat, són Jordi Amor, Anna Bou Jorba, Míriam Cano, Robert Juan Cantavella, Álvaro Colomer, Bernat Cormand, Patricia Font, Anna Garcia Soteras, Isabel García Trócoli, Maria Guasch Toni Iturbe, Sebastià Jovani, Stefanie Kremser, Lucia Lijtmaer, Olga Merino, Silvia Rins, Carlos Robles Lucena, Marc Rovira, Laia Soler Jordi Tomàs.

En la primera edició de les beques Carme Montoriol, uns ajuts que volen donar suport de manera específica als dramaturgs i dramaturgues amb una dotació total de 12.000€, s’han concedit quatre beques: Laia Alsina Ferrer, Marta Aran, Lluïsa Cunillé i Llàtzer Garcia.

La Sala Beckett acollirà durant la temporada 2019-20 la jove dramaturga catalana Laia Alsina Ferrer, que durant la temporada 2018-19 ja hi ha presentat el seu text Martí dins el cicle Res no és mentida. Joves i ficció en temps digitals.