caes

La Beckett proposa una normalitat feta d’excepcions

dimecres 16 setembre 2020

La Beckett ha presentat avui una temporada que es presenta estranya i incerta. Per això, des de la sala, proposem el compromís amb l’excepcionalitat. Perquè cada experiència artística, cada mirada sobre el món contemporani, ha de poder ser un esdeveniment únic, intens, inquietant, memorable, conflictiu i emocionant a la vegada. O sigui, una experiència cultural que, com a tal, ens retrobi amb la inestabilitat de la nostra existència i amb la necessitat de compartir-la.

Però dins de la inestabilitat, sí que ens agrada la paraula compromís. Ens comprometem amb les companyies i projectes que no van poder estrenar en el seu moment. Per això, aquest primer semestre és un puzle on s’ha fet un esforç per fer encaixar les peces: noves i antigues, de diferents disciplines, laboratoris, cursos, activitats, cicles. Conscients que no ens en sortirem, estem contents de mostrar-vos al resultat on hem arribat.

Consulta la programació del primer semestre

Consulta les residències i ajuts a la creació

Consulta els laboratoris

Dossier de premsa

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar