caes

Beques d’escriptura Montserrat Roig i Carme Montoriol 2020

dimecres 23 octubre 2019

Barcelona Ciutat de Literatura ha obert les convocatòries per a les Beques d’escriptura Montserrat Roig i les Beques d’escriptura dramatúrgica Carme Montoriol.

Les primeres estan destinades a escriptors amb projectes d’escriptura de qualsevol gènere literari (narrativa, poesia, assaig, crònica, memòries) en qualsevol llengua i que hagin publicat com a mínim 1 llibre. Un total de 20 beques repartides en 2 torns de 10 beques cadascun.

Les segones són beques per escriure obres de teatre adreçades a dramaturgs que escriguin en qualsevol llengua i que hagin estrenat com a mínim 1 obra. Un total de 4 beques repartides en 2 torns de 2 beques cadascun.

Totes dues beques donen dret a treballar durant 2 mesos en un espai privat d’un equipament cultural singular de la ciutat i a una dotació econòmica de 3.000 €.

Pots consultar les bases de les convocatòries a la pàgina de Beques, concursos i altres convocatòries de la nostra pàgina web o bé a la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar