caes

Carles Batlle guanya el premi de teatre Frederic Roda

dimecres 20 juny 2018

El dramaturg Carles Batlle ha guanyat el premi Frederic Roda de teatre 2018 per Lamarr: natura morta, una obra inspirada en Hedy Lamarr, una actriu de Hollywood que també va destacar per les seves investigacions científiques. El jurat ha valorat la posada en escena “innovadora” i la “qualitat narrativa de la peça”.

Batlle és dramaturg, traductor, novel·lista i professor de Teoria i Literatura dramàtiques a l’Institut del Teatre i la Universitat Autònoma de Barcelona.

El premi Frederic Roda, convocat per l’Agrupació Dramàtica de Barcelona (ADB) i la Diputació de Barcelona, selecciona cada any un text dramàtic escrit en català per donar suport als dramaturgs i la seva obra. El premi té una dotació de 8.000 euros i impulsa la posada en escena de l’obra premiada als onze teatres del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya (SPEEM).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar