caes

‘El chico de la última fila’, ‘Els ocells’, ‘This is real love’ i ‘Ocaña, reina de las Ramblas’, reconeguts als Premis de la Crítica

dimarts 16 juny 2020

Diverses produccions que han passat per la Sala Beckett han estat reconegudes als Premis de la Crítica, celebrats aquest dilluns 15 de juny en una gala virtual.

La producció de la Sala Beckett El chico de la última fila s’ha endut els premis a Il·luminació (Marc Salicrú) i Revelació (Guillem Barbosa). Els Ocells, de la companyia La Calòrica (companyia resident de la Sala Beckett la temporada 2018-19) ha estat reconeguda amb els premis Actor de Repartiment (Xavi Francés) i Vestuari (Albert Pascual). També This is real love, del col·lectiu VVAA, que es va estrenar a la Sala Beckett la temporada 2018-19, ha estat guardonada amb com a Noves Tendències. Finalment, Ocaña, reina de las Ramblas, obra que va inaugurar la temporada 2019-20 de la Sala Beckett s’ha endut els premis a Musical i Actor de Musical (Joan Vázquez).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar