CA ES EN

Club d’autors

Amb l’arribada al nou edifici, la Sala Beckett posa en marxa un Club d’Autors, un espai físic que vol ser un lloc de trobada de tots els dramaturgs i dramaturgues que ho desitgin per dur-hi a terme reunions, escriure amb tranquil·litat, fer-hi entrevistes o qualsevol altra mena d’activitat que vulguin proposar. A més a més, organitzarem una sèrie d’activitats gratuïtes de caràcter periòdic destinades tant als autors professionals com als estudiants de dramatúrgia.

Gaudeix d’un espai de treball tranquil
Si ets dramaturg o dramaturga i necessites un espai per escriure amb tranquil·litat i concentració, la Sala Beckett t’ofereix el seu Club d’autors de manera gratuïta. Simplement, escriu un mail a obrador@salabeckett.cat sol·licitant-ne l’ús. Et contestarem ben aviat confirmant-ne la disponibilitat!
Activitat
Llegeix la teva obra en veu alta
Tens una obra escrita i vols tenir-ne una primera opinió? Vine al Club d’Autors! T’oferim un ambient informal i sense cap mena de pressió perquè llegeixis en veu alta una obra pròpia acabada d’escriure i encara no estrenada per compartir-la amb altres professionals i amics i escoltar-ne les primeres impressions.[...]
Horari

Els dilluns a les 19h

Horari

Els dilluns a les 19h

Activitat
Fes reunions o entrevistes al Club d’autors
Si ets dramaturg o dramaturga o tens una companyia i necessites un espai per fer reunions o mantenir entrevistes amb altres professionals, la Sala Beckett t’ofereix el seu Club d’autors de manera gratuïta. Simplement, escriu un mail a obrador@salabeckett.cat sol·licitant-ne l’ús. Et contestarem ben aviat confirmant-ne la disponibilitat!
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar