caesen

Club d’autors

Amb l’arribada al nou edifici, la Sala Beckett posa en marxa un Club d’Autors, un espai físic que vol ser un lloc de trobada de tots els dramaturgs i dramaturgues que ho desitgin per dur-hi a terme reunions, escriure amb tranquil·litat, fer-hi entrevistes o qualsevol altra mena d’activitat que vulguin proposar. A més a més, organitzarem una sèrie d’activitats gratuïtes de caràcter periòdic destinades tant als autors professionals com als estudiants de dramatúrgia.

Activitat
Llegeix la teva obra en veu alta
Tens una obra escrita i vols tenir-ne una primera opinió? Vine al Club d’Autors! T’oferim un ambient informal i sense cap mena de pressió perquè llegeixis en veu alta una obra pròpia acabada d’escriure i encara no estrenada per compartir-la amb altres professionals i amics i escoltar-ne les primeres impressions.[...]
Horari

Els dilluns a les 19h

Horari

Els dilluns a les 19h

Activitat
Fes reunions o entrevistes al Club d’autors
Si ets dramaturg o dramaturga o tens una companyia i necessites un espai per fer reunions o mantenir entrevistes amb altres professionals, la Sala Beckett t’ofereix el seu Club d’autors de manera gratuïta. Simplement, escriu un mail a obrador@salabeckett.cat sol·licitant-ne l’ús. Et contestarem ben aviat confirmant-ne la disponibilitat!
Club d’autors
Gaudeix d’un espai de treball tranquil
Dramaturg, dramaturga: Si necessites un espai per escriure amb tranquil·litat i concentració, o et cal un lloc per fer una reunió de treball o una entrevista puntual, la Sala Beckett t’ofereix el seu Club d’autors de manera gratuïta. Simplement, escriu un mail a obrador@salabeckett.cat sol·licitant-ne l’ús. Et contestarem ben aviat[...]
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar