Convocatòria de la 8a edició d’ELS MALNASCUTS

Data d'inici 23/10/2017 | Data final 19/11/2017

UNA OBRA SIMULTÀNIA ENTRE BARCELONA I BERLÍN

>> Aquí, el cel és diferent. Si ens fixem en les estrelles que veiem, algunes d’elles ja s’han fos anys enrere. Veurem la llum, però com podem saber quines estan mortes i quines no?  La velocitat de la llum és diferent, per això no podem compartir el temps. Tot i que algunes d’aquestes estrelles ja estan mortes, van brillar tant anys enrere que la seva llum continua viatjant a través de l’espai. <<

Volem investigar sobre noves formes de representació i dilatació amb l’espai i el temps. Volem jugar amb la imaginació fantàstica. Volem construir un univers on dos móns paral·lels es posen en contacte, hi ha un a dalt i un a baix. Els Altres obren el portal que permet viatjar en un altre univers, que sembla ser completament W.E.I.R.D. Els Altres ens estan cridant. Qui són els Altres?

L’obra que proposem es representarà a Barcelona i Berlín simultàniament. Els artistes de Barcelona actuaran amb altres artistes de Berlín a través de Live Streaming.

Dos shows diferents, dues perspectives i una història.

La primera part d’aquest projecte és la comunicació a través de la xarxa: cada artista té un company en l’altra ciutat amb la qual ha de compartir la seva experiència i les seves aportacions durant el procés.

La segona part és l’assaig: dos/tres cops per setmana i un cop a la setmana un assaig via Skype/Slack amb Berlín.

BUSQUEM:

 • Persones interessades en la recerca de noves formes de comunicació en la pantalla, en el laberint d’Internet, les tecnologies, live càmera, el vídeo art i l’animació 3D.
 • Persones interessades en el tema Queer/Gènere.
 • Persones amb coneixement de diferents idiomes (l’anglès com a mínim).

ELS MALNASCUTS és un laboratori de teatre per tal que la gent de 16 a 30 anys, professional i no professional, pugui experimentar en qualsevol àmbit de les arts escèniques. El nostre objectiu és ampliar els marcs sobre els quals estem acostumats a treballar, generar un espai de risc i descoberta de noves possibilitats d’expressió.

Els espectacles d’ELS MALNASCUTS es generen a partir d’una convocatòria oberta de la qual en sorgeix un grup. Aquest conforma l’equip artístic de l’espectacle que es crearà de manera conjunta. Després d’uns mesos d’assaig, es fa una mostra del resultat de l’experimentació a la Sala Beckett.

 1. SOL·LICITUDS

Per participar a la convocatòria has d’enviar-nos un vídeo de presentació on veiem què vols aportar al projecte. No pot durar més de 1’30’’. El vídeo és de temàtica i forma lliures. Has de pujar el vídeo a Youtube o Vimeo (No descarregarem cap arxiu de vídeo adjunt!).

La convocatòria està oberta fins al 19 de novembre a les 23.59h. Entre el 21 i 22 de novembre publicarem els preseleccionats i aquests seran convidats a participar a un stage per fer la selecció final.

Enviar aquí: elsmalnascuts@gmail.com

 1. STAGE (PRESELECCIONATS)

Dissabte 25 i diumenge 26 de novembre, de 10 a 14h i de 16 a 20h.

Estarem amb els participants preseleccionats, coneixent-nos i fent teatre. (Aquests dies és importantíssim que estigueu disponibles!!!). A partir d’aquestes trobades, decidirem l’equip definitiu.

 1. SELECCIÓ FINAL DELS PARTICIPANTS

El 27 de novembre donarem a conèixer els participants del nou projecte d’ELS MALNASCUTS.

Calendari del projecte:

 • Desembre: Una setmana intensiva a concretar de treball de grup.
 • De desembre a gener no es faran assajos presencials però si que es faran trobades per Skype (cada membre tindrà una parella de l’altra ciutat).
 • Febrer i març: Assajos presencials dues tardes a la setmana (a concretar amb l’equip) a la Sala Beckett del Poblenou (Carrer Pere IV, 228, 232).
 • Abril i maig: Assajos presencials tres tardes a la setmana a la Sala Beckett del Poblenou.

MOSTRES:

 1. ASSAIG OBERT: Es farà un primer assaig obert durant coincidint també amb la Volksbühne. – Del dijous 22 al diumenge 25 de març.
 2. ESTRENA: Del 28 de maig al 3 de juny a la Sala Beckett i Volsksbühne.

Per qualsevol dubte ens podeu escriure a elsmalnascuts@gmail.com