Càsting Karaoke Elusia

Data d'inici 15/11/2019 | Data final 25/11/2019

Busquem actors i actrius majors d’edat que aparentin 17 anys per l’espectacle Karaoke Elusia, una producció de la Sala Beckett. Aquest espectacle forma part del projecte internacional de creació escènica Extended Universe.

Grava l’escena i una breu presentació i envia’ns un enllaç privat (Youtube o Vimeo) de la teva prova juntament amb CV i foto (format jpg o pdf) a alexbatlle@salabeckett.cat.

No s’acceptaran descàrregues (Wetransfer o similars).

Podràs enviar la teva prova fins el dia 25 de novembre.

Les persones seleccionades seran convocades a un càsting presencial. Aquest es durà a terme els dies 18, 19 i 20 de desembre.

Karaoke Elusia s’estrena a la Sala Beckett el maig de 2020.

Disponibilitat del 30 de març 2020 al 31 de maig 2020

Escena per al SELFTAPE:

“El Dídac va fer una festa d’aniversari a casa seva. Els seus pares van llogar cambrers, unes haimes perquè la gent es quedés a dormir… Un DJ caríssim. Van convidar a moltíssima gent però no ens van convidar a nosaltres. Jo vaig mirar stories de la festa tota la nit. Hi havia llums guapíssimes a la piscina i la façana de la casa també estava decorada amb llums petites. I música increïble! Música molt, molt bona que cap d’ells sap apreciar. Jo flipo que no posessin pachanga i posessin Jeff Mills.  Quina enveja. Tenir la impunitat de fer una festa després de tot el que va passar. Quina enveja ser així.”