Convocatòria de la 12a edició d’ELS MALNASCUTS

Data d'inici 05/10/2020 | Data final 25/10/2020

Aquesta temporada ELS MALNASCUTS volem seguir creant trobant la manera de conviure amb la situació sanitària actual, buscant noves maneres i punts de partida per la creació d’arts vives.

Volem rebre propostes que en el punt inicial de la ideació ja impliquin una reformulació del que és la sala de teatre, del que son lxs espectadorxs i la seva mirada, l’espai escènic i tot l’embolcall de la presentació d’una peça artística. Propostes que plantegin una alternativa a l’acte presencial o un distanciament necessari entre espectadorxs.

BUSQUEM

intèrprets, directorxs, escenògrafxs, traperxs, youtubers, políticxs, dramaturgxs, il·luminadxrs, productorxs, matemàticxs, gent interessada en la tecnologia/ mapping, ballarinxs, cuinerxs, dentistxs, malabaristes, faquirs, ciborgs, sonidistes, circenses, followers, en definitiva penya creativa i menor de 30 anys.

ELS MALNASCUTS és un laboratori de teatre per tal que la gent de 16 a 30 anys, professional i no professional, pugui experimentar en qualsevol àmbit de les arts vives. El nostre objectiu és ampliar els marcs sobre els quals estem acostumats a treballar, generar un espai de risc i descoberta de noves possibilitats d’expressió.

Els espectacles d’ELS MALNASCUTS es generen a partir d’una convocatòria oberta de la qual en sorgeix un grup. Aquest conforma l’equip artístic de l’espectacle que es crearà de manera conjunta. Després d’uns mesos d’assaig, es fa una mostra del resultat de l’experimentació.

1.SOL·LICITUDS

A) SI TENS UNA IDEA:

VÍDEO: Has d’enviar-nos un vídeo de presentació on veiem què vols aportar al projecte. No pot durar més d’ 1′ 30’’. No volem vídeobooks ni currículums. El vídeo és de temàtica i forma lliures. Has de pujar el vídeo a Youtube o Vimeo (No descarregarem cap arxiu de vídeo adjunt!)

TEXT: TAMBÉ has d’enviar-nos un text on ens expliquis quina és la teva idea o línia de recerca o referents o punt de partida.

*No només directors/-es o dramaturgs/-es, també dissenyadors de llums, espai, so, intèrprets i qualsevol amb un punt de partida concret per a un espectacle, PERÒ HA DE SER UNA IDEA CONCRETA.

Data límit: 25 d’octubre 2020 a les 23:59.

 Enviar aquí: elsmalnascuts@gmail.com

B) SI VOLS PARTICIPAR EN LA CREACIÓ:

Has d’enviar-nos un vídeo de presentació on veiem què vols aportar al projecte. No pot durar més d’ 1’30’’. El vídeo és de temàtica i forma lliures. Has de pujar el vídeo a Youtube o Vimeo (No descarregarem cap arxiu de vídeo adjunt!). Sobretot no ens interessa currículums o vídeobooks!

Data límit: 25 d’octubre 2020 a les 23:59.

Enviar aquí: elsmalnascuts@gmail.com

2.SELECCIÓ DE L’EQUIP

Farem entrevistes personals a les propostes preseleccionades (horaris a concretar), entre el 26 d’octubre i el 8 de novembre.

El cap de setmana del 7 i 8 de novembre, hi haurà la possibilitat de fer trobades presencials a la Sala Beckett.

El 9 de novembre comunicarem via mail l’equip definitiu de MALNASCUTS 12.

4.CALENDARI ASSAJOS I FUNCIONS

BLOC 1 – novembre i desembre 2020: en aquesta primera fase es farà el desenvolupament de la ideació del projecte, i a més farem quatre trobades presencials a la Sala Beckett:

15/11 de 16h a 21h

22/11 de 16h a 21h

29/11 de 17h a 21 h

6/12 de 16 a 20h

BLOC 2- Gener i febrer 2021: en aquesta segona fase es duran a terme els assajos més intensius de manera pràctica. Els assajos seran dimarts i dijous de 16 a 20h + dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 20h.

Mostra: Del 15 al 21 de febrer de 2021 a la Sala Beckett.

*Agraïm que, si no teniu disponibilitat sobre el calendari proposat, tant d’assajos com de funcions, us presenteu a la propera edició i/o a les altres plataformes de Malnascuts; que són Malnascuts.prt i Malnascudes.adv (podeu trobar més informació a les xarxes)

SI TENIU DUBTES ESCRIVIU-NOS A elsmalnascuts@gmail.com