Convocatòria de la 13a edició d’ELS MALNASCUTS

Data d'inici 29/11/2021 | Data final 02/01/2022

ELS MALNASCUTS és un laboratori de teatre per tal que la gent de 16 a 30 anys, professional i no professional, pugui experimentar en qualsevol àmbit de les arts vives. El nostre objectiu és ampliar els marcs sobre els quals estem acostumats a treballar i generar un espai de risc i descoberta de noves possibilitats d’expressió.

Els espectacles d’ELS MALNASCUTS es generen a partir d’una convocatòria oberta de la qual en sorgeix un grup. Aquest conforma l’equip artístic de l’espectacle, que es crearà de manera conjunta. Després d’uns mesos d’assaig, es fa una mostra del resultat de l’experimentació a la Sala Beckett.

BUSQUEM: intèrprets, directorxs, escenògrafxs, youtubers, políticxs, dramaturgxs, il·luminadxrs, productorxs, matemàticxs, gent interessada en la tecnologia/ mapping, ballarinxs, cuinerxs, dentistxs, malabaristes, faquirs, ciborgs, sonidistes, circenses, en definitiva penya creativa i menor de 30 anys.

MODALITAT A) SI TENS UNA IDEA:

VÍDEO: Has d’enviar-nos un vídeo de presentació mostrant de quina manera vols participar en el projecte, que puguem veure el teu imaginari i conèixe’t una mica. No pot durar més d’ 1′ 30’’. No volem vídeobooks ni currículums. El vídeo és de temàtica i forma lliures. Has de pujar el vídeo a Youtube o Vimeo (No descarregarem cap arxiu de vídeo adjunt!)

TEXT: TAMBÉ has d’enviar-nos un text on ens expliquis quina és la teva idea o línia de recerca o referents o punt de partida.

*No només directors/-es o dramaturgs/-es, també dissenyadors de llums, espai, so, intèrprets i qualsevol amb un punt de partida concret per a un espectacle, PERÒ HA DE SER UNA IDEA CONCRETA.

Data límit: 2 de gener de 2022 a les 23:59.

Envieu-ho aquí: elsmalnascuts@gmail.com

SELECCIÓ DE PROJECTES
Farem entrevistes personals (virtual o presencial) a les idees pre-seleccionades entre el 3, 4 i 5 de gener de 2022 de 16 a 20h. (Horaris a concretar amb cada participant)

Entre el 7 i el 9 de gener comunicarem via mail la/les proposta/es escollida/es per crear el projecte de MALNASCUTS 13.

Els integrants dels projectes escollits hauran de tenir disponibilitat per assistir al WORKSHOP que farem per seleccionar els participants durant els dies:
– Dissabte 26 de Febrer de 10 a 18h (pausa per dinar 14-15h)
– Diumenge 27 de Febrer de 10 a 18h (pausa per dinar 14-15h)

 

MODALITAT B) SI VOLS PARTICIPAR EN LA CREACIÓ:

Has d’enviar-nos un vídeo de presentació mostrant de quina manera vols participar en el projecte, que puguem veure el teu imaginari i conèixe’t una mica . No pot durar més d’1’30’’. El vídeo és de temàtica i forma lliures. Has de pujar el vídeo a Youtube o Vimeo (No descarregarem cap arxiu de vídeo adjunt!). Sobretot no ens interessen currículums o videobooks!

Data límit: 2 de gener de 2022 a les 23:59.

Envieu-ho aquí: elsmalnascuts@gmail.com

SELECCIÓ DE PARTICIPANTS EN LA CREACIÓ:  Per tal de triar els participants del projecte, farem una pre-selecció de tots els vídeos rebuts. Les pre-seleccionades seran convocades a un WORKSHOP de dos dies a la Sala Beckett, on farem diversos exercicis i dinàmiques col·lectives.

DATES WORKSHOP (pre-selecció):
– Dissabte 26 de febrer de 10 a 18h (pausa per dinar 14-15h)
– Diumenge 27 de febrer de 10 a 18h (pausa per dinar 14-15h)

*És molt important que tingueu disponibilitat els dos dies!

El 28 de febrer es comunicarà via mail l’equip de persones que finalment formarà part d’ELS MALNASCUTS 13.

CALENDARI ASSAJOS I FUNCIONS

Inici d’assajos a partir del dissabte 4 de març de 2022.

Horaris d’assaig:
Dimarts de 16 a 20h
Divendres de 16 a 20h
Dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 20h.

A la Sala Beckett (C/Pere IV, 228-232)

Mostra: Del 30 de maig al 5 de juny de 2022 a la Sala Beckett.

*Agraïm que, si no teniu disponibilitat sobre el calendari proposat, tant d’assajos com de funcions, us presenteu a la propera edició.

Les coordinadores del laboratori d’ELS MALNASCUTS som: Blai Juanet Sanagustin, Alba Sàez i Anna Serrano.

SI TENIU DUBTES ESCRIVIU-NOS A elsmalnascuts@gmail.com