Convocatòria per a la 6a edició d’ELS MALNASCUTS

Data d'inici 21/12/2016 | Data final 09/01/2017

Ets un geni però et fa mandra fer una start-up?
Tens un talent ocult que no has pujat encara a Internet?
Ets millennial i no goses fer trap?

Necessitem creadors i creadores. Necessitem penya per fer preguntes punyeteres i especialistes en aprendre. Necessitem gent curiosa, artistes, músics, filòsof@s, científic@s i cartògraf@s perquè volem crear una obra de teatre o qualsevol altra cosa.

T’hi pots presentar si tens entre 16 i 30 anys.

La convocatòria per participar a ELS MALNASCUTS està oberta des del 21 de desembre fins al 9 de gener a les 23.59h.
El 10 de gener publicarem els preseleccionats i aquests seran convidats a participar a un stage per fer la selecció final.

1. SOL·LICITUDS

Per participar a la convocatòria:

A) SI TENS UNA IDEA PER A LA CREACIÓ D’UN ESPECTACLE: Has d’enviar-nos un mail on et presentis breument (NO VOLEM CV!) i un text on ens expliquis quina és la teva idea, o línia de recerca, o referents, o punt de partida. La forma és lliure, però ha de ser concret.
*No només directors/-es o dramaturgs/-es, també dissenyadors de llums, espai, so, intèrprets i tot tipus d’éssers. (Qualsevol amb un punt de partida en concret per a un espectacle.)

B) SI VOLS PARTICIPAR EN LA CREACIÓ D’UN ESPECTACLE: Has d’enviar-nos un vídeo de presentació on veiem què vols aportar al projecte. No pot durar més de 1’30’’. No volem vídeobooks ni currículums. El vídeo és de temàtica i forma lliures. Has de pujar el vídeo a Youtube o Vimeo (No descarregarem cap arxiu de vídeo adjunt!).
*Ens referim a ballarin@s, actor@s, músics, poetes, matemàtic@s, sonidistes, escenògraf@s, vestuaristes, cineastes, malabaristes, humanistes, filòsof@s, youtubers, traperos, biòlegs, enginyer@s i cartògraf@s.

2. REUNIONS PRÈVIES A L’STAGE (NOMÉS PARTICIPANTS DEL PUNT A)

Es duran a terme entre el 12 i el 14 de gener en horari de tarda.
En aquesta edició hem volgut afegir aquesta nova fase en el procés de selecció, durant la qual volem reunir-nos amb els/les participants que ens presentin una idea perquè ens expliqueu cara a cara quina és la recerca que voleu fer, què teniu ganes d’experimentar, etc. Per poder guiar-vos i posar-ho en pràctica durant l’stage.
*Per facilitar la coordinació de les reunions, us contactarem abans del 10 de gener si ho creiem convenient per així tancar amb més antelació les trobades.

3. STAGE (PRESELECCIONATS)

16 i 17 de gener de 16 a 20h + 18 de gener de 10 a 14h i de 16 a 20h. Estarem amb els participants preseleccionats, coneixent-nos i fent teatre. Diversió assegurada. (Aquests dies és importantíssim que estigueu disponibles!!!). A partir d’aquestes trobades, decidirem l’equip definitiu que convingui més a la idea escollida.

4. SELECCIÓ FINAL DELS PARTICIPANTS

Entre el 21 i 22 de gener donarem a conèixer els participants del nou projecte d’ELS MALNASCUTS.

Calendari del projecte:

  • Inici d’assaigs: dimarts 31 de gener
  • Assajos de gener a juny: dimarts, divendres i dissabtes de 16 a 20h, a la nova Sala Beckett del Poblenou (Carrer Pere IV, 228, 232). NO US PRESENTEU SI NO TENIU DISPONIBILITAT COMPLETA!
  • Totes les reunions d’equip paral·leles als assaigs també es faran en horari de tarda.
  • Estrena entre el 12 i el 25 de juny 2017 a la Sala Beckett del Poblenou.

Fes-nos arribar aquesta informació a elsmalnascuts@gmail.com.