Convocatòria de la 7a edició ELS MALNASCUTS

Data d'inici 31/07/2017 | Data final 24/09/2017

UNA OBRA SENSE ACTORS

A MALNASCUTS hem rebut una proposta que no podíem rebutjar: una noia vol dirigir un text sense el propi text i sense actors. HELP! Després de l’experiment de Bereshit (una obra de 7 dies de durada reinterpretant el Gènesi Bíblic), ens fiquem en un *NOU JARDÍ*. Per aquesta convocatòria necessitem curioses i curiosos de totes les disciplines per fer aquest viatge amb nosaltres.

BUSQUEM

músics, poetes, dramaturgistes, ajudants de direcció, perfumistes, fuster@s, pintor@s, productor@s sonidistes, escenògraf@s, vestuaristes, cineastes, teòrics-estètics, il·luminador@s, atrezzistes, humanistes, filòsof@s, youtubers, trapper@s, biòlegs, enginyer@s, dissenyador@s de moda, fotògraf@s, cartògraf@s, etc. etc. etc.

*ATENCIÓ: Per la complexitat de projecte, aquest any posarem especial atenció en la figura d’ajudant@ de direcció, producció, cap tècnic i del/la dramaturgista.

ELS MALNASCUTS és un laboratori de teatre per tal que la gent de 16 a 30 anys, professional i no professional, pugui experimentar en qualsevol àmbit de les arts escèniques. El nostre objectiu és ampliar els marcs sobre els quals estem acostumats a treballar, generar un espai de risc i descoberta de noves possibilitats d’expressió.

Els espectacles d’ELS MALNASCUTS es generen a partir d’una convocatòria oberta de la qual en sorgeix un grup. Aquest conforma l’equip artístic de l’espectacle que es crearà de manera conjunta. Després d’uns mesos d’assaig, es fa una mostra del resultat de l’experimentació a la Sala Beckett.

La convocatòria per participar a ELS MALNASCUTS està oberta des del 31 de juliol fins al 24 de setembre a les 23:59h.

Entre el 25 i 26 de setembre publicarem els preseleccionats i aquests seran convidats a participar a un stage per fer la selecció final.

  1. SOL·LICITUDS

Per participar a la convocatòria has d’enviar-nos un vídeo de presentació on veiem què vols aportar al projecte. No pot durar més de 1’30’’. El vídeo és de temàtica i forma lliures. Has de pujar el vídeo a Youtube o Vimeo (No descarregarem cap arxiu de vídeo adjunt!).

Enviar aquí: elsmalnascuts@gmail.com

  1. STAGE (PRESELECCIONATS)

Del  29 de setembre al 1 d’octubre. Divendres 29 de 16 a 20h / Dissabte 30 de 10h a 14h + 16h a 20h / Diumenge 1 de 10 a 14h + 16 a 20h

 Estarem amb els participants preseleccionats, coneixent-nos i fent teatre. Diversió assegurada. (Aquests dies és importantíssim que estigueu disponibles!!!). A partir d’aquestes trobades, decidirem l’equip definitiu.

  1. SELECCIÓ FINAL DELS PARTICIPANTS

Entre el 2 i 3 d’octubre donarem a conèixer els participants del nou projecte d’ELS MALNASCUTS.

Calendari del projecte:

  • Inici d’assaigs: Divendres 6 d’octubre.
  • Assajos a la nova Sala Beckett del Poblenou (Carrer Pere IV, 228, 232).
    Dimecres de 18 a 22h, divendres de 16 a 20h i dissabtes de 16 a 20h.
    NO US PRESENTEU SI NO TENIU DISPONIBILITAT COMPLETA!
  • Estrena del 8 al 14 de gener a la Sala Beckett del Poblenou.

Quasevol dubte ens podeu escriure a elsmalnascuts@gmail.com.