Novena edició d’ELS MALNASCUTS

Data d'inici 03/09/2018 | Data final 14/10/2018

CONVOCATÒRIA

Com afecten les FICCIONS a la nostra REALITAT?

Aquesta és la pregunta que llancem com a punt de partida per experimentar amb la nova creació a través d’un format increïble/indomable fins ara mai vist a MALNASCUTS:

UN FESTIVAL DE TRES SETMANES QUE INCLOURÀ DIVERSES PECES I FORMATS*.

* performance / instal·lació / concert / peça curta / videoart i fins on el vostre cap arribi

BUSQUEM:

músics, poetes, dramaturgs, ballarins, ajudants de direcció, perfumistes, fusters, pintors, arquitectes, productors, sonidistes, directors, escenògrafs, vestuaristes, cineastes, teòrics-estètics, dj’s, il·luminadors, ni-nis, atrezzistes, fisios, humanistes, filòsofs, youtubers, trappers, biòlegs, enginyers, dissenyadors de moda, fotògrafs, cartògrafs…

ELS MALNASCUTS és un laboratori de teatre per tal que la gent d’entre 16 i 30 anys, professional i no professional, pugui experimentar en qualsevol àmbit de les arts escèniques. El nostre objectiu és ampliar els marcs en què estem acostumats a treballar, generar un espai de risc i descoberta de noves possibilitats d’expressió.

Els espectacles d’ELS MALNASCUTS es generen a partir d’una convocatòria oberta de la qual en sorgeix un grup. Aquest conforma l’equip artístic de l’espectacle que es crearà de manera conjunta. Després d’uns mesos d’assaig, es fa una mostra del resultat de l’experimentació a la Sala Beckett.

La convocatòria per participar a la novena edició d’ELS MALNASCUTS està oberta del 3 de setembre al 14 d’octubre a les 23.59h.

El 21 d’octubre publicarem els preseleccionats i aquests seran convidats a participar a un stage per fer la selecció final.

SOL·LICITUDS

Per participar a la convocatòria:

SI TENS UNA IDEA:

Has d’enviar-nos un vídeo de presentació on veiem què vols aportar al projecte. No pot durar més de 1’30’’. No volem vídeobooks ni currículums. El vídeo és de temàtica i forma lliures. Has de pujar el vídeo a Youtube o Vimeo (No descarregarem cap arxiu de vídeo adjunt!).

Has d’enviar-nos un text on ens expliquis quina és la teva idea o línia de recerca o referents o punt de partida. La forma és lliure però ha de ser concret.
*No només directors/-es o dramaturgs/-es, també dissenyadors de llums, espai, so, intèrprets i tot tipus d’éssers. (Qualsevol amb un punt de partida concret per a un espectacle.)

SI VOLS PARTICIPAR EN LA CREACIÓ:

Has d’enviar-nos un vídeo de presentació on veiem què vols aportar al projecte. No pot durar més de 1’30’’. No volem vídeobooks ni currículums. El vídeo és de temàtica i forma lliures. Has de pujar el vídeo a Youtube o Vimeo (No descarregarem cap arxiu de vídeo adjunt!).
*Ens referim a músics, poetes, dramaturgistes, ballarin@s, ajudants de direcció, perfumistes, fuster@s, pintor@s, arquitectes, productor@s, sonidistes, director@s, escenògraf@s, vestuaristes, cineastes, teòrics-estètics, dj’s, il·luminador@s, ni-nis, atrezzistes, fisios, humanistes, filòsof@s, youtubers, trapper@s, biòlegs, enginyer@s, dissenyador@s de moda, fotògraf@s, cartògraf@s

STAGE (PRESELECCIONATS) – 3 i 4 de novembre de 10 a 20h.

Estarem amb els participants preseleccionats (tan els A com els B) coneixent-nos i creant a gas. Diversió assegurada. (Aquests dies és importantíssim que estigueu disponibles!!!). A partir d’aquestes trobades, decidirem l’equip definitiu que convingui més a les idees escollides.

SELECCIÓ FINAL DELS PARTICIPANTS

Entre el 5 i el 6 de novembre donarem a conèixer les idees escollides a desenvolupar i els participants del nou projecte d’ELS MALNASCUTS.

Calendari del projecte:

Inici d’assajos: 10 de novembre

Assajos de novembre a març: Divendres i Dissabtes de 10 a 20h,
a la Sala Beckett del Poblenou (Carrer Pere IV, 228, 232).
NO US PRESENTEU SI NO TENIU DISPONIBILITAT AQUESTS DIES!

Mostra del 13 al 31 de març 2018 a la Sala Beckett del Poblenou.

Fes-nos arribar aquesta informació a elsmalnascuts@gmail.com