Convocatòria de textos per celebrar els 2 anys de la Beckett al Poblenou

Data d'inici 24/05/2018 | Data final 08/06/2018

Busquem textos per ser llegits al micro obert de la festa dels 2 anys de la Sala Beckett al Poblenou, que tindrà lloc el dijous 14 de juny a les 18h a El Menjador de la Beckett.

Vine a ensenyar-nos el teu talent en un ambient informal, sense cap mena de pressió pel “què diran?”, al llarg d’una tarda. El micro és obert: es poden llegir textos, escenes de creació pròpia, diàlegs breus i provatures comptant amb la complicitat del públic. Has escrit un text en un curs de dramatúrgia? T’has inventat un diàleg enginyós i t’agradaria provar la reacció del públic?

Els textos hauran de tenir una durada màxima de 10 minuts i per llegir-los només disposareu d’una cadira, un faristol i un micro. Res més! Us animem a llegir-los vosaltres mateixos, tot i que si decidiu recórrer als vostres amics actors i actrius no direm pas que no, sempre que mantingueu aquestes condicions tècniques mínimes. L’idioma de lectura és absolutament lliure i no hi haurà traducció simultània.

Animeu-vos a compartir els textos i les escenes resultants dels cursos, o que teniu al calaix, o que se us acaben d’ocórrer fa tot just quatre dies…

Doneu-nos un tast d’aquella obra que esteu escrivint i que no esteu segurs que acabi de funcionar! Mostreu aquella peça curta que creieu que és rodona!

Us podeu inscriure enviant un correu a obrador@salabeckett.cat, adjuntant el text que llegireu, fins al 8 de juny.