Convocatòria de textos per l’Speakers’ Corner de l’Obrador d’estiu

Data d'inici 18/06/2018 | Data final 03/07/2018

Busquem textos per ser llegits al micro obert de l’Obrador d’estiu que tindrà lloc el divendres 13 de juliol a El Menjador de la Beckett, que es converteix en un Hyde Park barceloní. L’Speakers’ Corner va dirigit a professors i alumnes de l’Obrador que vulguin fer públics els seus textos o escenes dramàtiques i compartir-los amb la resta de participants. Escenes de creació pròpia, diàlegs breus i provatures en un ambient informal, sense cap mena de pressió pel “què diran?”.

Els textos hauran de tenir una durada màxima de 10 minuts i per llegir-los només disposareu d’una cadira, un faristol i un micro. Res més! Us animem a fer-ho vosaltres mateixos, tot i que si decidiu recórrer als vostres amics actors i actrius no us direm pas que no, sempre que mantingueu aquestes condicions tècniques mínimes. L’idioma de lectura és absolutament lliure i no hi haurà traducció simultània.

Animeu-vos a compartir amb altres autors, aprenents i/o professionals com vosaltres, els textos i les escenes que teniu al calaix o que se us acaben d’ocórrer fa tot just quatre dies…

Doneu-nos un tast d’aquella obra que esteu escrivint i que no esteu segurs que acabi de funcionar! Mostreu aquella peça curta que creieu que és rodona!

Us podeu inscriure enviant un correu a obrador@salabeckett.cat, adjuntant el text que llegireu, fins al 3 de juliol.