II Premi Teresa Cunillé

Data d'inici 01/05/2021 | Data final 04/07/2021

La Propietat del Teatre Romea convoca la segona edició del Premi Teresa Cunillé al millor estudi sobre la història del teatre en català. La convocatòria té caràcter biennal.

El premi busca el millor treball en l’àmbit del teatre català contemporani. Poden aspirar-hi estudiosos, investigadors i persones competents en la història de les arts escèniques.

El jurat està format per la Laura Cendrós, com a representant de la Propietat del Teatre Romea, Enric Ciurans, professor d’arts escèniques de la Universitat de Barcelona, Narcís Comadira, escriptor i traductor; Francesc Foguet, professor d’Estudis Teatrals de la Universitat Autònoma de Barcelona; Enric Gallén, professor de Literatura Catalana de la Universitat Pompeu Fabra; Albert Mestres, escriptor i professor de l’Institut del Teatre de Barcelona; i Araceli Vilarrasa, representant de la família Vilarrasa-Cunillé.

La dotació del premi és de 4.000€, i el treball premiat serà difós en edició digital al Reservori digital de l’Institut del Teatre i podrà optar a ser publicat en edició paper dins de les col·leccions del servei de publicacions de l’Institut del Teatre.