Taller de creació escènica per a joves d’entre 15 i 18 anys amb Èric Balbàs i Roger Torns

Data d'inici 26/06/2017 | Data final 30/06/2017

“Por eso no hablo de chorradas,
para ganarme un puesto en sus cabezas.”

Aquest taller està dedicat a adolescents d’entre 15 i 18 anys amb interès per les arts escèniques. Servirà a Eric Balbàs i a Roger Torns per investigar sobre la mirada dels adolescents envers el teatre i per extreure material per a la seva obra Elefant Terrible, que va resultar seleccionada al CROQUIS 2016 i que es podrà veure a la Sala Beckett a finals del 2017.

Al taller s’exposarà el punt de partida de l’espectacle Elefant Terrible i, a partir de diversos exercicis i estructures, els participants hauran de crear i proposar material escènic amb el qual es jugarà. La companyia recollirà el que passi com a possible material per a la creació.

Ens interessa que un grup de joves pugui formar part d’aquest procés de creació, ja que és a qui ens volem adreçar i creiem que tenir la seva mirada de la nostra banda ens pot ajudar a fer aflorar material interessant. El que pretenem amb aquest taller és escoltar els joves i veure quines són les seves inquietuds envers al teatre. Volem saber què els agradaria veure o què necessitarien trobar-se al teatre per tal que els cridés l’atenció i volguessin seguir assistint i participant d’experiències teatrals.

Si la relació esdevé productiva i eficaç, valorarem la possibilitat de convidar alguns participants a formar part del procés d’assajos per tal de tenir sempre una visió fresca, jove i crítica.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dates: Del 26 al 30 de juny de 16 a 20h.

Preu: Gratuït

Contacte: Si hi voleu assistir, podeu escriure a Roger Torns (tornsroger@gmail.com) o Èric Balbàs (eric.balbas11@gmail.com).

Què cal portar:
Ordinador o material per escriure.
Roba còmode o d’esport per moure’s amb comoditat.
El segon dia caldrà portar material lumínic (làmpades, llanternes, llums de nadal o tot el que se us pugui acudir).