CA ES
Curs

La comèdia humana (Escenes còmiques per a persones tristes)

Curs d’iniciació a l’escriptura dramàtica
Dates
Del 08/10/2018 al 10/12/2018
Horaris
Dilluns de 17h a 20h
Preu
300€
Idioma
Català
Més informació

Total hores: 30h (10 sessions)

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

> Inscripció
Descripció del curs

Si “allò personal és polític”, com podem saber què ens fa infeliços? El personatge és incapaç d’estimar perquè odia la seva feina o odia la seva feina perquè és incapaç d’estimar? Per mi escriure teatre és un intent incessant de respondre la gran pregunta: Què ens passa?

En aquest curs treballarem al voltant de temes universals com la insatisfacció, el desig, el compromís o la mort i els analitzarem des d’un punt de vista contemporani per estudiar el seu potencial còmic. L’objectiu és crear càpsules teatrals de curta o mitja durada on comèdia, vida quotidiana i pensament trobin un espai únic de coexistència.

Els participants podran treballar sobre les seves pròpies propostes i idees prèvies, fins i tot sobre textos que ja han començat a escriure. També se’ls proposaran exercicis per crear escenes i situacions del no-res. Escriurem tant a classe com a l’aula, en solitari i també en exercicis col·lectius.

No es necessita experiència prèvia. Només cal tenir ganes d’escriure i estar disposat a aprofundir en la comèdia amb totes els seves conseqüències.

Aquest autor forma part de:

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Formulari d'inscripció
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar